Boiles belachan

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
popescugeorge
Puncte: 0

Re: Boiles belachan

Mesaj de popescugeorge »

Razvan, stii cumva daca pop-up-urile de la carping au si ceva belachan pudra sau extract lichid inafara de aroma? Le-am trimis baietilor un mail, dar nu mi-au raspuns. Eu am cumparat de le Select Baits un borcan de bile critic echilibrate si am constatat de mai mult de jumatate erau pop-up. Neah, pana la urma nu cred ca reuseste vreun producator sa imparta granulele alea de pluta atat de bine incat sa scoata fiecare bila..echilibrata critic :)) Legat de Solar BYT, am auzit ca cele mai bune rezultate se obtin daca adaugi mixului 50 de grame/kg de Belachan Powder. Stie cineva ceva de combinatia asta sau e vrajeala?

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nu stiu ce contin pop-upurile Carping.
Poti pune 100 de grame de Belachan Powder per kg de mix. Pentru o cat mai buna omogenizare, pune pudra in partea lichida. Ai grija ca pudra de belachan este foarte fina.
P.S. Nu e vrajeala.
C. S. PELICANUL

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Vad ca majoritatea lauda Belachan-ul. Prin comparatie solubilele Carping Premium Meat Belachan sunt mai bune decat carping Premium Meat?

trandafir

Mesaj de trandafir »

Cele mai bune boiliesuri de belachan sint produse de RADU BADICA

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

trandafir scrie:Cele mai bune boiliesuri de belachan sint produse de RADU BADICA
Aha. N-am nimic cu Badica da' explica-ne de ce e asa. Nu cu diplome si podiumuri.Cu reteta si ingrediente comparativ cu cele produse de alti prodcuatori.Poti?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

lucian156 scrie:Vad ca majoritatea lauda Belachan-ul. Prin comparatie solubilele Carping Premium Meat Belachan sunt mai bune decat carping Premium Meat?
Ce inseamna "mai bune"?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Am incercat cam tot ce e pe piata .
Cele mai prinzatoare au fost cele critic echilibrate de la Select Baits , cu mentiunea ca trebuiesc uscate cum trebuie in prealabil .

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Am inteles, dar strict intre Carping Premium Meat Belachan vs Carping Premium Meat, care ar fi alegerea cea mai buna?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

lucian156 scrie:Am inteles, dar strict intre Carping Premium Meat Belachan vs Carping Premium Meat, care ar fi alegerea cea mai buna?
Bre , esti turc? Te-am intrebat si mai sus: ce inseamna "mai bune", "mai bine", mai, iulie.
Daca vrei un raspuns corect asta e: cea mai buna nada/momeala e aia in care ai incredere.
Spune unde pescuiesti, cat de departe, cat timp, lansat/plantat, etc, etc, etc.

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Solacolu, 12/24h. Cand spun mai bune ma refer la "mai prinzatoare', cu rezultate mai bune, cu trasaturi mai multe.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”