Boiles belachan

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Boiles belachan

Mesaj de Albert »

toto `U`C scrie:In compozitia unui mix de pop up intra ingrediente cu o valoare nutritionala ridicata ca, Calcium Caseinat,Rennet Casein,Mesh Acid Casein,Wpc,Izolat soia etc. Asa ca pot fi numite HNV.
De ce ai pune asa ceva intr-un pop-up? Sau altfel: de ce ai face un pop-up HNV. Cum ar putea bila sa-si valorifice proprietatile HNV?

Cat despre ingrediente si produse proaste..toata lumea spune ca exista dar nimeni nu le spune pe motiv ca.... nimeni n-are curaj.Daca au dreptate nu cred ca au de ce sa se fereasca.

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Albert scrie:
toto `U`C scrie:In compozitia unui mix de pop up intra ingrediente cu o valoare nutritionala ridicata ca, Calcium Caseinat,Rennet Casein,Mesh Acid Casein,Wpc,Izolat soia etc. Asa ca pot fi numite HNV.
De ce ai pune asa ceva intr-un pop-up?

Cat despre ingrediente si produse proaste..toata lumea spune ca exista dar nimeni nu le spune pe motiv ca.... nimeni n-are curaj.Daca au dreptate nu cred ca au de ce sa se fereasca.

Calcium Caseinat sau izolatul de soia sunt ingrediente usoare care te ajuta la flotabilitate.
30 Mesh Acid Casein sau 90 Mesh acid sunt ingrediente cu granulatie, Mesh-ul din fata la asta se refera... datorita granulatiei apa patrunde mai repede in pop-up ajutand la o eliberare mai rapida a aromelor.

Wpc te ajuta la omogenizare.

Sau altfel: de ce ai face un pop-up HNV. Cum ar putea bila sa-si valorifice proprietatile HNV?

Nu cred ca are cum sa isi valorifice HNV dar se pot numi HNV pentru ca au aceste ingrediente in compozitie :wink:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

toto `U`C scrie: Nu cred ca are cum sa isi valorifice HNV dar se pot numi HNV pentru ca au aceste ingrediente in compozitie :wink:
Asa ma gandeam si eu.Mersi de lamuriri :)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

toto `U`C scrie:
Albert scrie:
De ce ai pune asa ceva intr-un pop-up?

Calcium Caseinat sau izolatul de soia sunt ingrediente usoare care te ajuta la flotabilitate.
30 Mesh Acid Casein sau 90 Mesh acid sunt ingrediente cu granulatie, Mesh-ul din fata la asta se refera... datorita granulatiei apa patrunde mai repede in pop-up ajutand la o eliberare mai rapida a aromelor.

Wpc te ajuta la omogenizare.

Sau altfel: de ce ai face un pop-up HNV. Cum ar putea bila sa-si valorifice proprietatile HNV?

Nu cred ca are cum sa isi valorifice HNV dar se pot numi HNV pentru ca au aceste ingrediente in compozitie :wink:
se pot numi HNV din aceleasi ratiuni...comerciale :wink: pe care le amintesti mai sus :wink:
conceptul de HNV nu este dat doar de faptul ca un mix are un anumit procent de proteina si contine anumite ingrediente...dupa logica ta,si un mix facut 50% gris si 50% izolat soia e HNV...o valoare nutritiva ridicata nu inseamna numai un procent mare de proteina(oricare,numai proteina sa fie) ci de un raport optim intre proteina( cu un profil aminoacidic cat mai diversificat),carbohidrati si grasimi :wink: :wink:
revenind la...oile noastre,ideea de pop-up HNV nu are nici un fel de aplicabilitate practica,ci ramane doar o gaselnita comerciala ,avand un...target destul de limitat,probabil doar acei pescari care cumpara boilies la bucata :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Marian

Nu stiu cum ai facut tu si ai redus postarea mea la gris si izolat de soia dar ma rog,... aici vb de mixul de pop-up. Daca poti face tu un mix de pop-up cu 50% gris si 50% izolat de soia jos palaria.Sau ai vrea sa scriu aici reteta mixului sa iti dai tu cu parerea daca este HNV sau nu ?
Pesti, nu povesti !!!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

toto `U`C scrie:Marian

Nu stiu cum ai facut tu si ai redus postarea mea la gris si izolat de soia dar ma rog,... aici vb de mixul de pop-up. Daca poti face tu un mix de pop-up cu 50% gris si 50% izolat de soia jos palaria.Sau ai vrea sa scriu aici reteta mixului sa iti dai tu cu parerea daca este HNV sau nu ?
iti pot face pop-up din orice mix doresti :wink: ...dar nu asta era ideea...
HNV e hnv iar pop-up e pop-up...ca si concept(referitor la strategia de pescuit,nu stau sa dezvolt,ptr ca sant sigur ca intelegi) sant diametral opuse...in momentul cand le asociezi devin un non-sens...
sant de acord,ca poti realiza niste pop-up (sau critic echilibrate) din acelasi mix pe care sant rulate bilele de nadit,ptr a avea o alternativa la prezentarea momelii pe substrat,dar sa concepi un pop-up de la zero,pretabil mai degraba la un pescuit izolat,pe un mix HNV,care e ideea? nici comercial nu e ok..."da bine" pe eticheta,dar cresti inutil costurile de productie,iar din punct de vedere practic...mi se pare un non-sens...

ps: numele meu de familie este MARIN ,iar prenumele -LAURENTIU
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Rosky

Mesaj de Rosky »

marin laurentiu scrie:
se pot numi HNV din aceleasi ratiuni...comerciale :wink: pe care le amintesti mai sus :wink:
conceptul de HNV nu este dat doar de faptul ca un mix are un anumit procent de proteina si contine anumite ingrediente...dupa logica ta,si un mix facut 50% gris si 50% izolat soia e HNV...o valoare nutritiva ridicata nu inseamna numai un procent mare de proteina(oricare,numai proteina sa fie) ci de un raport optim intre proteina( cu un profil aminoacidic cat mai diversificat),carbohidrati si grasimi :wink: :wink:
revenind la...oile noastre,ideea de pop-up HNV nu are nici un fel de aplicabilitate practica,ci ramane doar o gaselnita comerciala ,avand un...target destul de limitat,probabil doar acei pescari care cumpara boilies la bucata :wink:[/quote]

Bine punctat si corect d.t.p.d.v(poate inteleg si altii cum sta treaba cu HNV) :wink:

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

marin laurentiu scrie:
toto `U`C scrie:Marian

iti pot face pop-up din orice mix doresti :wink: ...dar nu asta era ideea...
HNV e hnv iar pop-up e pop-up...ca si concept(referitor la strategia de pescuit,nu stau sa dezvolt,ptr ca sant sigur ca intelegi) sant diametral opuse...in momentul cand le asociezi devin un non-sens...
sant de acord,ca poti realiza niste pop-up (sau critic echilibrate) din acelasi mix pe care sant rulate bilele de nadit,ptr a avea o alternativa la prezentarea momelii pe substrat,dar sa concepi un pop-up de la zero,pretabil mai degraba la un pescuit izolat,pe un mix HNV,care e ideea? nici comercial nu e ok..."da bine" pe eticheta,dar cresti inutil costurile de productie,iar din punct de vedere practic...mi se pare un non-sens...

ps: numele meu de familie este MARIN ,iar prenumele -LAURENTIU
Marin, eu nu sustin ideea asa cum probabil ai vazut daca ai citit postarile anterioare.

Componentele dintr-un mix de pop up te pot duce catre un mix HNV si se poate numi asa,referitor la concept si strategie de pescuit sau ca este pur comercial este o alta discutie, in care sunt de acord cu tine asa cum reiese si din postarile mele anterioare.

Referitor la crescutul costurilor este destul de greu D.P.M.D.V. sa faci un mix de pop-up cu costuri mici, cand ma refer la un mix de pop-up ma refer ca la cel din poza de mai jos.
Fişiere ataşate
pop_up_mix.jpg
pop_up_mix.jpg (130.91 KiB) Vizualizat de 1804 ori
Pesti, nu povesti !!!

florian

Mesaj de florian »

toto `U`C scrie:Alin totul pleaca de la nevoia consumatorului, este foarte greu sa gasesti peste noapte lichide care sa isi faca treaba ca L030 care apropo nu se mai produce sau nu sunt multe uleiuri din care sa iti ramana un rezid cu calitatitatile uleiului de somon adica Krill and Salmon extract.
Producatori au nevoie de diversitate ca sa vand consumatorul are nevoie de ceva nou, tot timpul,ca o paranteza sti care este intrebarea cea mai intalnita intr-un magazin de specialitate ? Ce ai mai adus nou? chiar daca persoana respectiva a fost in urma cu doua zile in acelasi magazin, si de aici au plecat zeci de produse si ingrediente colorate sau aromate altfel decat produsul de baza, care nu isi merita bani :wink: .
daca nu se mai produce L030, atunci producatori ce vand,deoarece la multe firme consacrate gasim in oferta L030?

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

florian scrie:
toto `U`C scrie:Alin totul pleaca de la nevoia consumatorului, este foarte greu sa gasesti peste noapte lichide care sa isi faca treaba ca L030 care apropo nu se mai produce sau nu sunt multe uleiuri din care sa iti ramana un rezid cu calitatitatile uleiului de somon adica Krill and Salmon extract.
Producatori au nevoie de diversitate ca sa vand consumatorul are nevoie de ceva nou, tot timpul,ca o paranteza sti care este intrebarea cea mai intalnita intr-un magazin de specialitate ? Ce ai mai adus nou? chiar daca persoana respectiva a fost in urma cu doua zile in acelasi magazin, si de aici au plecat zeci de produse si ingrediente colorate sau aromate altfel decat produsul de baza, care nu isi merita bani :wink: .
daca nu se mai produce L030, atunci producatori ce vand,deoarece la multe firme consacrate gasim in oferta L030?
Poate fi din stocuri mai vechi...multe firme il cumparau la tona pentru a avea un pret cat mai bun...cei care l au folosit cu siguranta stiu sa faca diferenta...

Uite aici raspunsul firmei care il producea:

Unfortunately the LO30 products have been discontinued, due to revised European legislation, however we are in the process of finding and developing a replacement.

We will keep you updated

Many thanks

Din cate vad a disparut si de pe saitul CCM.
Pesti, nu povesti !!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”