toto `U`C scrie:Marian
Nu stiu cum ai facut tu si ai redus postarea mea la gris si izolat de soia dar ma rog,... aici vb de mixul de pop-up. Daca poti face tu un mix de pop-up cu 50% gris si 50% izolat de soia jos palaria.Sau ai vrea sa scriu aici reteta mixului sa iti dai tu cu parerea daca este HNV sau nu ?
iti pot face pop-up din orice mix doresti

...dar nu asta era ideea...
HNV e hnv iar pop-up e pop-up...ca si concept(referitor la strategia de pescuit,nu stau sa dezvolt,ptr ca sant sigur ca intelegi) sant diametral opuse...in momentul cand le asociezi devin un non-sens...
sant de acord,ca poti realiza niste pop-up (sau critic echilibrate) din acelasi mix pe care sant rulate bilele de nadit,ptr a avea o alternativa la prezentarea momelii pe substrat,dar sa concepi un pop-up de la zero,pretabil mai degraba la un pescuit izolat,pe un mix HNV,care e ideea? nici comercial nu e ok..."da bine" pe eticheta,dar cresti inutil costurile de productie,iar din punct de vedere practic...mi se pare un non-sens...
ps: numele meu de familie este MARIN ,iar prenumele -LAURENTIU
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani