Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
daca erai mai atent imi scriai numele corect,multumescVladut Mateianu scrie:@cimpoieru
daca citesti mai cu atentie, vei observa ca ciprian este fieldtester senzor planet. deci cu aceste produse pescuieste.
si a relatat exact cum au stat lucrurile pe balta.
de ce atata carcota ?![]()
PS poti relata si tu o partida de pescuit facuta de tine, adica unde ai fost, cu ce ai prins, etc...
Esti prea subtil.........!!!!ady10 scrie:cata carcota in unii...n-ai mai avut ce sa mai comentezi la mesajul lui si te iei de om ca a gresit o litera..
Nu va cunosc, nici pe unul nici pe altul...nu sar in ajutorul nimanui..nu c-ar avea nevoieinsa m-am saturat sa citesc comentarii de oameni fustrati, Dle Cimpoeru.
Nu te obliga nimeni sa crezi sau nu tot ce se posteaza pe aici cum, de altfel, nu te obliga nimeni sa cumperi o nada sau alta...tu decizi si nimeni altul.
Si tocmai pentru ca tu ai libertatea de a alege, nu ar trebui sa emiti comentarii de om obligat sa faca ceva..
Sper ca nu am fost prea subtil si m-am facut inteles.
scuze, nu a fost cu intentie. numai bine.CimpoeruM scrie:daca erai mai atent imi scriai numele corect,multumescVladut Mateianu scrie:@cimpoieru
daca citesti mai cu atentie, vei observa ca ciprian este fieldtester senzor planet. deci cu aceste produse pescuieste.
PS poti relata si tu o partida de pescuit facuta de tine, adica unde ai fost, cu ce ai prins, etc...
multa sanatate !Vladut Mateianu scrie:scuze, nu a fost cu intentie. numai bine.CimpoeruM scrie:daca erai mai atent imi scriai numele corect,multumescVladut Mateianu scrie:@cimpoieru