RazvanG scrie:Stefan Popescu scrie:Vali Vesa scrie:Bineinteles ca interpretati cum va e mai bine. Ma refeream la faptul ca prin actiunile Dvs incercati sa distrugeti cluburile construite deja.
Dar hai sa incheiem subiectul ca nu vad sa incercati macar sa aveti deschidere pentru un dialog constructiv.
Dacă tot faceți afirmații neacoperite, măcar asumați-vă răspunderea lor. Cum pot eu să distrug un club sportiv? Și ca discuția să fie constructivă, cum e cu afilierea la ALRC? Vă mențineți afirmația că sunteți membri ALRC? De ce evitați răspunsul?
Nea Fanush,cand ai de gand sa explici oamenilor cum a fost cu concursul de la Doripesco ???
Este o necunoscuta pentru multa lume,ce stim sigur insa si asta din spusele pescarilor care au participat,a fost faptul ca si-au incasat banii dupa foarte multe luni.Daca nu ma inseala pe mine memoria,chiar tu ai fost organizatorul acelui concurs....de fapt acelei braile

stii ceva ,
dar nu stii bine
concursul ala a fost unul demonstrativ organizat de prima lui federatie...intre primii divizionari agvps si primii concurenti federali....s-a anuntat concursul cu surle si trambite ,cu premii mari cu sustinere material-financiar 100% a concurentilor federali si la sfarsit FIASCO....aprox primii 15 au fost agvps si urmatorii 15 federali(zic aproximativ ,ca au fost si vre-o doua exceptii ,dar departe de podium)
Cand a venit momentul dragut de decernare a premiilor ,firma Baracuda s-a achitat de obligatii iar "nea" fanel s-a dat lovit cu lovelele...in sensul ca onorabilii castigatori au trebuit sa-si revendice premiile in instanta(unde au si castigat)...nici acum nu si-au ridicat toti premiile in bani
Daca-l intrebi pe el o sa spuna ca nu are nici o vina....hidroelectrica nu a virat banii la timp si el nu a organizat nici un concurs ,federatia e cu treaba si sa raspunda maimutoiul cu organizarile de competitii ,....EL nu si nu ,ca parca nu era el presedinte de federatie si umbla ca paunul pe pista si pe la Restaurant Doripesco.....nu se uita nea fanele,cum nu o sa se uite nici sezizarile penale....nevinovatule si imaculatule,inocentule ce te aflii in gasca asta a pescarilor de competitie,care ne vrei numai binele si noi ...batman,batman...la toate disciplinele,nu numai la crap(nu stiu cum e cu castigul....dar o sa iau legatura cu Catalin Botezatu...poate stie el ceva)
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu
bogdan constantinescu