Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Mesaj de miyagi »

Am si eu niste intrebari catre el, ca sa ne tinem departe de polemici.
Pozitia sa fata de mediul actual competitional e clara si n-as vrea s-o mai comentez, dar:
- as vrea sa aflu direct de la el care e pozitia lui fata de compromisurile care domina viata competitionala, la crap? Dar fata de braile si pariuri?!
Daca in calitate de Director Sportiv la Crap, Antrenor sau ce functie o mai ocupa in federatie, va face ceva sa le inlature, sa le indeparteze si cam ce?
- desi am crezut in capacitatile sale manageriale, acum ma intreb cam cum considera ca se va impune in mediul crapist competitional dupa atatea rasturnari "de caz", care il situaeaza pe o pozitie destul de "sucita"? Va mentine "suceala" asta functie de "relationari", pentru ca stim ca astea au primat in degradarea mediului si tot astea pun piedici in elaborarea unei structuri serioase, sau se va debarasa de parti prix-uri?
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

1. Care este adevarul intre logica si emotie in viziunea lui Vladeanu?
Raspuns sigur: BANUL...alt adevar nu exista si trebuie ajuns la el cu orice pret, intotdeauna, oriunde si oricand...

2. Tinand cont de vorbele: "nu ma intereseaza pescarii, ci doar banii lor", cum interpreteaza Vladeanu urmatorul citat din nuvela lui Costache Negruzzi, Alexandru Lapusneanul: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!"

3. Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba un selectioner al lotului national de pescuit la crap?
Care crede ca sunt principalele calitati pe care Popescu le-a apreciat la el pentru a fi "alesul" ?

4. Care este principalul criteriu de selectie practicat de Vladeanu?
... vezi raspunsul de la intrebarea numarul 1........

5. Stie Vladeanu definitia conceptului de impartialitate? Dar de corectitudine? Dar de colegialiate/fratie?

6. Avand in vedere ca este cunoscut si ca "gropar"....crede ca il poate "ingropa" si pe Popescu?

7. Ce ne poate spune Vladeanu despre rolul jucat de actorul Val ...in aceasta comedie: "Intre Logica si Emotie"...frps si agvps...?

8. Daca "pica" frps-ul, se va confunda vladeanu (din nou) cu Regele Mihai si o sa se suceasca din nou spre agvps?

9. Crede Vladeanu ca un CN gratuit este implicit si corect? Sau crede ca daca pescarii nu platesc taxa de participare ei o sa accepte neconditionat jocurile de culise la care el dar si altii din frps sunt atat de priceputi?

10. Pe cine ar vedea in locui lui, in functia de selectioner?
"Keep it simple!"

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

RSC scrie:1. Care este adevarul intre logica si emotie in viziunea lui Vladeanu?
Raspuns sigur: BANUL...alt adevar nu exista si trebuie ajuns la el cu orice pret, intotdeauna, oriunde si oricand...

2. Tinand cont de vorbele: "nu ma intereseaza pescarii, ci doar banii lor", cum interpreteaza Vladeanu urmatorul citat din nuvela lui Costache Negruzzi, Alexandru Lapusneanul: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!"

3. Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba un selectioner al lotului national de pescuit la crap?
Care crede ca sunt principalele calitati pe care Popescu le-a apreciat la el pentru a fi "alesul" ?

4. Care este principalul criteriu de selectie practicat de Vladeanu?
... vezi raspunsul de la intrebarea numarul 1........

5. Stie Vladeanu definitia conceptului de impartialitate? Dar de corectitudine? Dar de colegialiate/fratie?

6. Avand in vedere ca este cunoscut si ca "gropar"....crede ca il poate "ingropa" si pe Popescu?

7. Ce ne poate spune Vladeanu despre rolul jucat de actorul Val ...in aceasta comedie: "Intre Logica si Emotie"...frps si agvps...?

8. Daca "pica" frps-ul, se va confunda vladeanu (din nou) cu Regele Mihai si o sa se suceasca din nou spre agvps?

9. Crede Vladeanu ca un CN gratuit este implicit si corect? Sau crede ca daca pescarii nu platesc taxa de participare ei o sa accepte neconditionat jocurile de culise la care el dar si altii din frps sunt atat de priceputi?

10. Pe cine ar vedea in locui lui, in functia de selectioner?
La cata aversitate ai pe Vladenu,sa ma bata mama daca nu l-ai prins cand iti tragea porcul pe carja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

1. cum poate ajunge cineva antrenor in pescuit? ce scoala trebuie sa urmeze si cine sunt profesorii? ce scoli de pescuit au absolvit profesorii?
2. de ce are nevoie Romania de o federatie de pescuit? de ce nu si o liga de pescuit care sa organizeze campionatul national, daca tot se doresc cluburi profesioniste cu pescari profesionisti? Popescu zicea ca pescarii nu mai trebuie sa cheltuie nici un ban,daca tot vrea cluburi profesioniste atunci acestea nu ar trebui sa-si faca o liga separata care sa-si aleaga singure conducerea, ca la fotbal?
3. cum cred Popescu si Vladeanu ca un club de pescuit se va autosustine financiar iar pescarii nu vor mai cheltui bani cand cluburi de fotbal de traditie, ca Rapid si Otelu nu reusesc sa faca asta cu incasari de milioane de euro? Nu sunt acceptate respunsuri de 3 lei cu necesarul de manageri competenti in cluburi!
4.Ce scoala de profil a absolvit Vladeanu pentru a deveni Victor Piturca al pescuitului? Scoala de jmecheri? Are si el condamnari la activ ca omologul lui de la fotbal?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

RazvanG scrie:
La cata aversitate ai pe Vladenu,sa ma bata mama daca nu l-ai prins cand iti tragea porcul pe carja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dar am si consideratie pt el...Tibi stie cata :wink:
"Keep it simple!"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Daca as fi in locul lui Vladeanu ti-as aminti ca ministerul are birou de presa, pe cale de consecinta mergi putin mai sus pe culoar, a 2 a usa pe stanga. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@rsc

....... ti-am mai zis sa nu mai pomenesti numele meu vreodata . Vad ca insisti in spatele unui anonimat .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru Tibi

nu e o intrebare e o sugestie de tema de discutie

De unde dracu gasim noi pe ala sau pe aia care sa vina pe cai albi si sa ne scoata , din iobagie ???? Cum sa fie aia ?

- daca esti bun la carte si mai intelegi si peste bacalaureat si nu ai prins mii de tone in 24 ore , incep chestii de genul - bai tu esti simpatizant , nu intelegi adevaratul pescar de competitie , stai linistit , nu te baga, cu de drept , nu ai dreptul .... samd - se stiu toate rahaturile astea
- daca ai baut cerneala si faci tone pe zi la pescuit , stai toata vara prin concursuri , nu ai servici samd , mai mult de o reteta de nada nu vei putea citi ca te doare capul .. si nimeni nici nu se baga .

Intre astea doua extreme , sunt numai lucruri atacabile .... si de asta galceava permanenta !
De ce pielea mea nu se intelege ca manageriatul il fac aia care pricep , pescuitul de calitate il fac aia care se pricep , samd ....
Cind pescarul va veni la manegr si ii va spune ce ii trebuie sa prinda mai mult peste si asta nu ii da - atunci e o problema . Cind managerul vine la pescar si ii spune sa schimbe momeala ca va prinde mai bine - e aceeasi problema .
La noi , fiecare isi da cu parerea in orice - costa citeva minute de scris pe Forum . Chiar suntem cu totii egali si universali buni la toate si inca suntem ca neam coada si rusinea Europei ?
De ce in pescuit fiecare trebuie sa aiba o parere la orice se scrie ?

Eu nu am vazut prin vreo fabrica serioasa ca merge strungarul si ii bate cu pumnul in birou directorului , reprosindu-i ca nu e in stare sa faca la strung macar vreo piulita . Si nici invers !
Ultima oară modificat Vin Iul 12, 2013 18:18 de către Val, modificat de 2 ori în total.

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

@ Victor Oana
Tendentioasa si nedreapta postarea. O sa te rog sa faci recurs la memorie.
Scopul unei emisiuni nu este acele de hai sa tavalim invitatul. Hai sa il luam la suturi pana spune ce vrem noi sa auzim.
Ci acela de a ii adresa intrebarile fie ele si incomode ale caror raspunsuri pot aduce mai multa lumina. Este acela de a incerca sa ii intelegem pozitia, si totodata daca e cazul sa ii transmitem pozitile adverse.
Cred ca aceaste dezbateri sunt necesare dar fara incrancenari si fara plati de polite.
Va asigur ca toate intrebarile voastre vor fi adresate.

Nu pot sa va promit obiectivitate. Nu exista obiectivitate, pentru ca nu sunt robot, am si eu proprile opinii. Pot insa sa va promit corectitudine si onestitate

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Intrebare pentru AV:

Presupunand ca Federatia castiga Cips-ul si automat cluburile vor migra in masa catre aceasta, este Federatia capabila sa vina cu un plan viabil care sa sustina un CN cu taxa zero si un buget asigurat pentru CM?

Intreb asta tinand cont de faptul ca este clar ca AGVPS-ul nu a putut sa faca asta anul acesta. Mai mult, desi au participat mai multe echipe decat se preconizase, nu au ramas bani pentru echipa campioana in vederea participarii la CM.

Insa nici din partea Federatiei nu am vazut un plan clar pentru viitor, si cred ca ar fi mai interesant sa vedem asa ceva in locul eternelor citate din legea sportului.

Am adresat intrebarea lui Andrei deoarece ma gandesc ca Popescu i-a prezentat planul sau in momentul in care i-a oferit postul de antrenor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”