Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Mesaj de Val »

Dragos Sinca scrie:Intrebare pentru AV:

Presupunand ca Federatia castiga Cips-ul si automat cluburile vor migra in masa catre aceasta, este Federatia capabila sa vina cu un plan viabil care sa sustina un CN cu taxa zero si un buget asigurat pentru CM?

Intreb asta tinand cont de faptul ca este clar ca AGVPS-ul nu a putut sa faca asta anul acesta. Mai mult, desi au participat mai multe echipe decat se preconizase, nu au ramas bani pentru echipa campioana in vederea participarii la CM.

Insa nici din partea Federatiei nu am vazut un plan clar pentru viitor, si cred ca ar fi mai interesant sa vedem asa ceva in locul eternelor citate din legea sportului.

Am adresat intrebarea lui Andrei deoarece ma gandesc ca Popescu i-a prezentat planul sau in momentul in care i-a oferit postul de antrenor.
Like !

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Eu l-aş întreba simplu: dle Andrei Vladeanu, poţi îmbrăca pentru un minut cămaşa stramtă şi uneori dureroasă a sincerităţii şi să răspunzi tranşant la întrebarea :

"Daca vei fi solicitat, vei pleca în Portugalia cu altcineva decat cu Ovidius, învingătorii necontestaţi ai competiţiei crapiste din 2013 ?
Cu oricine altcineva decat Ovidius ? DA sau NU ?
Fără explicaţii, fandări şi eschive. Simplu, Da sau NU ?"

Nu stiu cat conteaza raspunsul asta pentru altii, dar pentru mine este foarte important !

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

tibi

maria sa imparatul a mai avut ocazia sa-si argumenteze pozitia in care sa pus de bunavoie la postul unde lucreaza si probabil ca va mai putea sa o faca la fel fara a fi contrazis de nimeni cu ajutorul sefului sau sorin rudeanu sau poate nu mai are servici si atunci a apelat la tine :!: :idea:
oricum nu mi se pare logic sa beneficieze de o emisiune intreaga fara sa fie deranjat in direct de nimeni ,nu cred ca este atat de important in faza asta a discutiilor si nici nu stiu ce il recomanda :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

sunteti patetici...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dragos Sinca scrie:Intrebare pentru AV:

Presupunand ca Federatia castiga Cips-ul si automat cluburile vor migra in masa catre aceasta, este Federatia capabila sa vina cu un plan viabil care sa sustina un CN cu taxa zero si un buget asigurat pentru CM?

Intreb asta tinand cont de faptul ca este clar ca AGVPS-ul nu a putut sa faca asta anul acesta. Mai mult, desi au participat mai multe echipe decat se preconizase, nu au ramas bani pentru echipa campioana in vederea participarii la CM.

Insa nici din partea Federatiei nu am vazut un plan clar pentru viitor, si cred ca ar fi mai interesant sa vedem asa ceva in locul eternelor citate din legea sportului.

Am adresat intrebarea lui Andrei deoarece ma gandesc ca Popescu i-a prezentat planul sau in momentul in care i-a oferit postul de antrenor.
Buna intrebare...mai ales ca o aprobare din partea CIPS ar insemna ca intreg pescuitul sa incapa pe mana unui singur om (ma rog, cu angajatii aferenti) care va trebui sa faca nu doar campionat la crap ci si la celelalte discipline ! Cheltuielile sunt enorme ptr. un organism la inceput de drum ! Toata lumea va astepta concursuri, manse, calificari, la stationar, spining, crap, fly, casting, etc... si noi, vorba aia, pana acum n-am vazut un ban ! :D
Pe de alta parte, ca veni vorba de diferite discipline...cum dracu e posibil ca in alte tari, la capitolul pescuit, sa fie mai multe federatii reprezentative ?...la sectiunea pescuit Marin, e stipulat in statut ca sunt acceptate ca membre mai multe federatii apartinand aceleasi natiuni...ptr. ca exista mai multe sectiuni: Casting, Troling, Boat,Big Game, etc.
Si-atunci imi pun problema cat de ok e ca noi in Romania sa avem o singura federatie care sa le faca pe toate...ca daca ne gandim la numarul de practicanti pe care-i are in vizor(sportiv-recreativ) lui Mircea Sandu o sa-i crape camasa de invidie ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:tibi

maria sa imparatul a mai avut ocazia sa-si argumenteze pozitia in care sa pus de bunavoie la postul unde lucreaza si probabil ca va mai putea sa o faca la fel fara a fi contrazis de nimeni cu ajutorul sefului sau sorin rudeanu sau poate nu mai are servici si atunci a apelat la tine :!: :idea:
oricum nu mi se pare logic sa beneficieze de o emisiune intreaga fara sa fie deranjat in direct de nimeni ,nu cred ca este atat de important in faza asta a discutiilor si nici nu stiu ce il recomanda :!:
Dar pe tine ce te recomanda Victore ? Fara misto ! Ai fost si tu acolo si sa ma usuc daca am inteles de ce ? Si asa nu ai spus nimic nou , sau iar ai luat-o de la independenta incoace , ca tu acolo te-ai oprit . Hai dragul meu sa trecem peste momente vechi si sa vedem acu ce putem face .
Cind facea Tibi emisiuni contra APCR care iti placeau , erai pe deplin multumit , acum si asta e jurnalist si vrea si el sa isi faca treaba , astzi pe subiecte actuale . Daca nu iti place , nu asculti . Ti-e frica ca face Vladeanu revolutie la radio ? :P :P

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Val scrie:@rsc

Drogatule ti-am mai zis sa nu mai pomenesti numele meu vreodata . Vad ca insisti in spatele unui anonimat .
Sorin Chelaru il cheama .......... si asa cum i-am spus si lui,dupa aversitatea pe care o manifesta fata de Vladeanu,tare mi-e frica ca la turnat cand ii belea porcul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

val
vezi-ti de paharul tau si canta la alta masa :lol: :lol: nu te-am bagat deloc in seama si nici nu vreau sa ma obosesc cu tine in acest sfarsit de saptamana :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:vezi-ti de paharul tau si canta la alta masa :lol: :lol: nu te-am bagat deloc in seama si nici nu vreau sa ma obosesc cu tine in acest sfarsit de saptamana :idea:
Uite ca mi-ai inchis gura .... ti-am zis ca ai ramas la razboiul de independenta :lol: :lol: :lol:

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Victore.
Nu a apelat el la mine. Eu l-am invitat. Iar ratiunea pentru care am facut-o e exact aceasta. Emisiunea la care faci referire a fost una propagandistica in care nu s-au pus intrebarile necesare. De aceea am convenit cu el sa vina si sa raspunda la cat mai multe intrebari indiferent de complexitatea lor. Ideea dialogului contadictoriu am mai incercat-o, nu e benefica, se transforma emisiunea in balci. Cei 3 invitati de data trecuta erau in general in consens. Factorul de contradictie necesar dialogului o sa il asigur eu, si cu ajutorul intrebarilor voastre.
Imi propun sa abordez absolut orice tema din subiectul actualitate fara nico restrictie.
Ce nu vreau sa mai facem, nu vreau sa mai dezgropam iar mortii, cu ce s-a intamplat acum 470 de ani intr-o toamna, nu e benefic. Daca este sa terminam emisiunea asta cu o concluzie, indiferent care o sa fie ea, trebuie sa facem un dialog decent onest si constructiv. Daca in finalul lui o sa constatam ca Vladeanu e Mesia sau e Mefisto, e ok, dar hai sa o facem argumentat..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”