Dupa o minunata partida de pescuit ciobesc inelul de vf de la lanseta si hotarasc sa trimit lanseta la magazinul de unde am cumparat-o, dupa ce vb acolo. Impachetez lanseta si o trimit prin FAN CURIER.A doua zi vine domnul de la firma de curierat si-mi spune ca ii trebuie adresa mea de mail pt ca s-a intamplat ceva cu lanseta mea. Nu trece o ora si primesc urmatorul mail:
" Stimate client,
Prin prezenta va informam ca expeditia cu nr. ......... preluata de la .......- Pitesti pentru .... -Bucuresti s-a deteriorat din cauza ambalajului necorespunzator pt tipul de marfa expediata( undita ambalata doar in folie)
Mentionam ca prin predarea expeditiei la Fan Curier, expeditorul accepta implicit conditiile prestatorului si raspunde de ambalarea corespunzatoare a marfii - informatie existenta pe forma AWB-ului.
Avand in vedere cele de sus, Fan Curier nu isi asuma responsabilitatea pt deteriorare.
Va rugam sa ne comunicati acordul dvs pt casarea expediriei.
Va multumim pt intelegere si ne dorim in continuare o buna colaborare.
Cu respect,
FAN CURIER "
Precizez ca undita era in husa ei originala si ambalata in folie din aceea cu bule invelind-o ffff bine iar pe AWB-ul lor nu mi-au scris ca e necorespunzator ambalata.
Scriu aceste randuri pt a va intreba daca ati avut si dvs aceste probleme si cum ati procedat.
Va multumesc anticipat!