vand set crap

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
mariusdodo

vand set crap

Mesaj de mariusdodo »

salutare

fac upgrade la sculele de pescuit si scoatem la vanzare setul pe care il detin in acest moment, astfel:

ROD POD aluminiu 5 - 7 posturi. surprinzator de stabil si pe vreme rea. fac mentiunea ca una din urechi e rupta si poate fi folosit cu maxim 6 lansete

-Lungime : variabila in gama 85 cm ÷ 150 cm

-Lungime buzzbar 82 cm

-Inaltime reglabila in gama 65 cm ÷ 82 cm

-Husa transport

-Practic, incapator, usor de montat

set avertizori de la cool angel 5 plus statie - surprinzator de buni, fara alarme false. singura problema e ca din neatentie am pierdut cateva suruburi cand i-am curatat in iarna si inca nu am apucat sa-i inlocuiesc

set 5 x mulinete OKUMA LONGBOW LB40 cu fir de 0.35 pe tamburul de aluminiu folosit in acest an 2 iesiri plus tamburii de grafit cu fir fluo de 0.30 virgini .

set 5 x lansete cormoran eurocor. ele sunt defapt de spinning dar eu le-am folosit doar la plantat asa ca au fost super ok
lansetele si mulinetele vin in husa Blazer f comfortabila si incapatoare.

Pret pe set complet 900 ron negociabil. separat dau doar asa: set 5 lansete/mulinete cu tamburi si husa de transport - 650 ron negociabil + set rod pod si avertizori 250 negociabil

pt alte detalii: mariusgherghel@gmail.com
Fişiere ataşate
image6.jpeg
image6.jpeg (127.47 KiB) Vizualizat de 509 ori
image.jpeg
image.jpeg (98.1 KiB) Vizualizat de 509 ori
image 2.jpeg
image 2.jpeg (151.44 KiB) Vizualizat de 509 ori

mariusdodo

Re: vand set crap

Mesaj de mariusdodo »

mariusdodo scrie:salutare

fac upgrade la sculele de pescuit si scoatem la vanzare setul pe care il detin in acest moment, astfel:

ROD POD aluminiu 5 - 7 posturi. surprinzator de stabil si pe vreme rea. fac mentiunea ca una din urechi e rupta si poate fi folosit cu maxim 6 lansete

-Lungime : variabila in gama 85 cm ÷ 150 cm

-Lungime buzzbar 82 cm

-Inaltime reglabila in gama 65 cm ÷ 82 cm

-Husa transport

-Practic, incapator, usor de montat

set avertizori de la cool angel 5 plus statie - surprinzator de buni, fara alarme false. singura problema e ca din neatentie am pierdut cateva suruburi cand i-am curatat in iarna si inca nu am apucat sa-i inlocuiesc

set 5 x mulinete OKUMA LONGBOW LB40 cu fir de 0.35 pe tamburul de aluminiu folosit in acest an 2 iesiri plus tamburii de grafit cu fir fluo de 0.30 virgini .

set 5 x lansete cormoran eurocor. ele sunt defapt de spinning dar eu le-am folosit doar la plantat asa ca au fost super ok
lansetele si mulinetele vin in husa Blazer f comfortabila si incapatoare.

Pret pe set complet 900 ron negociabil. separat dau doar asa: set 5 lansete/mulinete cu tamburi si husa de transport - 650 ron negociabil + set rod pod si avertizori 250 negociabil

pt alte detalii: mariusgherghel@gmail.com
rod pod ul si avertizorii s-au dat
raman doar lansetele cu mulinete sitamburii de rezerva. toate astea in husa de transport
650 ron

mariusdodo

Re: vand set crap

Mesaj de mariusdodo »

vandut
se poate inchide

fire intinse
multumesc

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”