Rod-pod X2 Alcatraz vs Daiwa Infinity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Rod-pod X2 Alcatraz vs Daiwa Infinity

Mesaj de arsinel »

Doar fatza este ok. Acum depinde cu cat prelungesti.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

arsenedaniel

Mesaj de arsenedaniel »

arsinel scrie:Doar fatza este ok. Acum depinde cu cat prelungesti.
Am 2 tije ET lungi de 100-180cm. Mai mult de 100cm nu am de gand sa ii inalt. Fara angulatori si cu pichetii lungi conectati, rod-pod-ul ocupa mult spatiu si e foarte foarte lat in partea din fata. Picioarele din spate sunt indreptate inspre partea din fata.
Cu angulatorii conectati pe spatele rod-pod-ului m-as astepta ca picioarele sa nu mai fie indreptate spre partea din fata, ci sa stea indreptati spre partea din spate si sa ofere mai multa stabilitate.
Imi poate confirma cineva daca pot cu angulatorii conectati pe spate sa schimb pozitia picioarelor dinspre interior/fata spre exterior/spate?
As aprecia si o poza daca ar avea cineva dispozitie si timp sa o faca! Asta nu numai pt mine, ci si pt cei care mai detin unu din cele 2 modele de rod-poduri.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca vrei sa fie totul ok nu ai cum , X2 cu picioare lungi nu da bine fiindca picioarele folosite la X2 sunt lucrate pe 16 iar ce se gaseste pe piata sunt de 12 deci aspectul va fi usor voalat . Solutia cea mai simpla pentru cei care vor picioare mai lungi este simpla ,X2 Calibur Rod-Pod- si totul este super ok , stiu veti spune ca difera pretul dar ce dai pe picioare si pe angulatori va ajunge la acealasi pret dar ai si un rod pod bun si foarte frumos deci se imbina perfect utilul cu placutul.

arsenedaniel

Mesaj de arsenedaniel »

popescu59 scrie:picioarele folosite la X2 sunt lucrate pe 16 iar ce se gaseste pe piata sunt de 12 deci aspectul va fi usor voalat
Sunt vreo 4 sau 5 producatori de picheti de inox pe piata de mai multe dimensiuni. Cele de la Energofish sunt de 16 sau 18 din ochi ca nu le-am masurat.
Eu am intrebari legate de angulatori, picioarele lungi le am deja.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

arsenedaniel scrie:
popescu59 scrie:picioarele folosite la X2 sunt lucrate pe 16 iar ce se gaseste pe piata sunt de 12 deci aspectul va fi usor voalat
Sunt vreo 4 sau 5 producatori de picheti de inox pe piata de mai multe dimensiuni. Cele de la Energofish sunt de 16 sau 18 din ochi ca nu le-am masurat.
Eu am intrebari legate de angulatori, picioarele lungi le am deja.
Angulatori doar pe fata.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”