C.N.2008

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@Adi
E un punc de vedere corect.
Numai ca in fiecare an s-a dorit schimbarea sistemului cam de aceasi oameni.
Anul acesta insa au incercat sa impuna un sistem incorect prin forta.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Zarguzon Adi scrie: Schimband sistemul mereu se da dovada de inconstanta si de faptul ca primeaza interesul de moment al organizatorilor.
Adi,
Exact de asta se schimba sistemul!!!!!!!!!!

Sistemul de anul trecut era cat pe aici sa darame un mit.
Un lot eliminat pe o prevedere contara regulamentului CIPS, Happy Hour si un peste care a rupt sacu :D
Sistemul cu 3 manse, in orice varianta, genereaza posibilitatea "combinatiilor".
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornel rosioru scrie:@Adi
Numai ca in fiecare an s-a dorit schimbarea sistemului cam de aceasi oameni.
Ai dreptate, cam aceeasi oameni!Pai asta dorea si Adi sa sugereze.... dar e baiat finut ca si Sorin Podaru.....nu a precizat ca e vorba de gruparea pe care o reprezinti!!!!! :lol:
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Cornel Rosioru

Te rog mult sa nu mai exagerezi...nimeni n-a folosit forta pentru asi impune sistemul...discutiile au fost cat se poate de pasnice, iar tu cu Andrei ati folosit un limbaj cat se poate de adecvat pentru negocieri.
Nu inteleg cum acum va dati in petec si folositi astfel de vorbe grele si nelalocul lor ca forta, razboi si terorism ??? hai sa fim putin seriosi si sa lasam patima la o parte. Nimeni nu se zbate ca o gaina decapitata...un membru APCR (Florentin Iuga) nefiind informat de tine ce s-a discutat la intalnirile alea a vrut omul sa se informeze, iar eu, cu titlu informativ, i-am povestit pe scurt ce-am inteles din acele intalniri...nimeni nu incearca sa boicoteze in adevaratul sens al cuvantului aceste calificari, nici macar Victor Oana care a facut o afirmatie fara sa stie exact ce-nseamna a boicota...nimeni nu vrea sa se ajunga la intalniri pe campii asa cum bine spunea Gabi...motiv pentru care te rog nu mai denigra atat propunerea noastra, care n-a fost decat o propunere, dovada si faptul ca am mai acceptat o manse in urma discutiilor, fiindca incep sa cred ca voi pretindeti ca detineti adevarul absolut si asta-i chestie de psihiatrie. Fi barbat si recunoaste ca adevarul e undeva la mijloc...daca n-ar fi, la ce s-ar mai face calificarile ???

ps. nu stiu de cine s-a dorit schimbarea sistemului in fecare an, stiu insa care au fost oamenii (recunosc ca un timp am fost implicat) care au schimbat sistemul in fiecare an.

@ Adi Zarcuzon

tot ce ai spus tu in postarea de mai sus, imi aduc aminte ca am spus si eu la acele intalniri, dar argumentele puternice ale APCR au fost ca n-a fost bine si ca se poate si mai bine (mai bine a iesit dupa discutiile cu noi...aia cu aberatiile) ... ce puteam sa mai spun ???
Ultima oară modificat Mie Mar 05, 2008 22:17 de către cornelserbu, modificat de 3 ori în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In Romania sunt 2 mari pescari de crap pe care ii respecta toata lumea.Au la activ medalii si experienta cam cat toti cei care posteaza la acest topic.La un loc. Se numesc simplu : Tata Nitu si Maty. Intotdeauna au luptat doar pe balta, nu pe la spate. De aceea , cu permisiunea lor, am sa postez parerea lor despre acest sistem de calificari, parere sustinuta de amandoi :

" Cel mai corect sistem de calificari de pana acum. Trebuie sa tinem cont ca in acest mod Romania va fi reprezentata de cea mai puternica echipa. "

Poate tineti cont si de parerea lor, domnilor Oana, Cotelici si Dobrescu... Apropo, la cele cateva zeci de concursuri la care ati participat , ati iesit vreodata castigatori ? Nu ? :roll: Atunci hai sa-i lasam pe altii sa faca propuneri...... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

Sunt convins ca Maty si tata Nitu s-au gandit la sistemul actual cu eliminari la fiecare manse, sistem care a iesit incet, incet din discutii, asa ca propunerile sunt bune de la oricine ar veni.

Nu te supara, dar eu nu-l consider pe Hagi un mare antrenor, insa ca jucator de fotbal a fost aproape inegalabil pe la noi... un fel de Maty si tata Nitu, care spun totul doar pe "teren"
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:In ultimii 4 ani au fost 4 sisteme de desfasurare:
2004 echipa de 2 pescari cu 3 manse de 72h; tenul s-a punctat;
2005 echipa de 6+2 pescari cu o singura mansa de 96h; tenul s-a punctat;
2006 echipa de 2 pescari cu mansa eliminatorie + 3 manse de 72h; fara ten;
2007 echipa de 6 pescari cu 3 manse de 72h; fara ten;
Rezultate s-au obtinut in toate cele 4 variante.Ar trebui stabilit un sistem de desfasurare care sa ramana cel putin 5 ani pentru ca pescarii sa stie ce au de facut (un lot de 2 sau de 6 sau 8...). Acelasi lucru e valabil si pt "ten" (daca se puncteaza sau nu).
In acest fel ar disparea discutiile si certurile din fiecare an.
Schimband sistemul mereu se da dovada de inconstanta si de faptul ca primeaza interesul de moment al organizatorilor.
eu spun ca ai dreptate partial.
in multe sporturi sistemul competional sufera modificari de la an la an. sporturi de traditie, noi suntem la inceput...
iar ultima fraza nu este adevarata, sa nu zic tendentioasa.

in 2005, ORGANIZATORII au vrut calificari la individual. victor oana a fost, la vremea respectiva, un militant fervent al variantei pe echipe.
in final, s-a concurat pe echipe.
cum s-a materializat interesul de moment al organizatorilor?!?
:shock:
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Parerea a 2 pescari titrati nu conteaza, ei sunt buni doar pe teren(balta).
Parerea lui Florentin care a insotit lotul la 2 CM nu se pune.
Gogu cu 7 medalii la CM sa mai invete.
Gabi si Mihai campioni nationali care au format o echipa cu sanse reale sa mai astepte.
Toate cluburile din tara care au agreat sistemul si s-au inscris la CN sa faca ciocu mic.
In schimb cele 6 cluburi (nu mai comentez valoarea lor) se declara reprezentative, se duc la AGVPS si cer vot democratic intre APCR (1vot) si G6 (6 voturi)
Asta e democratia pe care ati cerut-o voi Cornele.
Totul se rezuma la cele 6 cluburi si APCR.
Restul pt. voi nu conteaza.
Asta nu o mai puteti nega. E scris semnat si depus la AGVPS.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hai sa nu dezgropam mortii...stim toti ce-a fost in 2005..."unii" s-au dat cu "dusmanul", ce mai conteaza acum cand nu se mai da nimeni cu "dusmanul" :lol: mai ales ca acum nu se mai lucreaza pe la spate, cum spunea Cornel, ci pe fata (vezi negocierile facute la vedere)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

recunosc ca am facut o gresala sa cerem 6 voturi contra 1, dar asta ti-am spus-o si-n particular...se mai fac si greseli, caci suntem oameni, dar cei mai multi din cei enumerati de tine (cinste lor) sunt membrii APCR, deci erau reprezentati.

Eu as spune ca mai mult conteaza ca memoriul era adresat agvps, iar a doua sau a treia zi, Andrei ne flutura in fata o copie pe care nu cred ca ar fi trebuit s-o aiba...sa-l credem atunci pe Victor Oana cand spune ce spune despre Bentu ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “APCR-asociatia veche”