Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din cate stiu eu densitatea maxima de peste pentru conditii bune de crestere este de aprox. o tona la hectar ( luciu de apa ) .Tanase Rey scrie:Am o problema! Un prieten are o balta de pescuit cam de 20 m lungime 5 latime si 1,5 adancime si cam 1 t de peste si a inceput sa faca niste bube rosi pe el ca si cum ar avea (varicela).Acum cateva zile am prins 15 kg de peste si toti aveau bube din acelea rosi!Stiti care e cauza? Balta este curata si are in permanenta o fantana ce curge in ea ! Oare este mult peste? Cum il pot vindeca? Va Multumesc Frumos!
in momentul in care populam o balta densitatea minima de peste cu care tebuie populata pentru o productie medie este de 700kg/ha crap vara I.densitate medie de productie pentru o balta este de 7-10 tone/ha/an in conditii normale de furajare.deci problema nu este densitatea pestelui ci alta.Dan Mitranescu scrie:Din cate stiu eu densitatea maxima de peste pentru conditii bune de crestere este de aprox. o tona la hectar ( luciu de apa ) .Tanase Rey scrie:Am o problema! Un prieten are o balta de pescuit cam de 20 m lungime 5 latime si 1,5 adancime si cam 1 t de peste si a inceput sa faca niste bube rosi pe el ca si cum ar avea (varicela).Acum cateva zile am prins 15 kg de peste si toti aveau bube din acelea rosi!Stiti care e cauza? Balta este curata si are in permanenta o fantana ce curge in ea ! Oare este mult peste? Cum il pot vindeca? Va Multumesc Frumos!
Adica de 10 ori mai multa apa decat are prietenul tau.
Acum are cam 4 crapi de 2,5kg pe metru patrat ...