achizitionare cort!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
briche
Puncte: 0

achizitionare cort!

Mesaj de briche »

Buna ziua, doresc sa achizitionez un cort si vreau sa aleg dintre 2 modele, Jrc Contact 2 man bivy si Trakker Specimen Armo. Daca aveti ceva pareri pro sau contra, mi-ati fii de ajutor in luarea deciziei finale. Va multumesc!

Alin Galbenu
Moderator

Re: achizitionare cort!

Mesaj de Alin Galbenu »

Te-as sfatui sa tii cont de pretul jrc-ului, este mult mai accesibil. Diferenta de calitate dintre cele doua nu este mult prea mare in favoarea trakker-ului. Deci iti recomand Contact.

briche

Mesaj de briche »

Multumesc de raspuns! Intr-adevar Jrc este cu 200 de lei mai ieftin si mai generos ca dimensiuni. Insa nu stiu nimic despre calitatea materialelor, daca sunt diferente si acestea se oglindesc in diferenta de pret.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

briche scrie:Multumesc de raspuns! Intr-adevar Jrc este cu 200 de lei mai ieftin si mai generos ca dimensiuni. Insa nu stiu nimic despre calitatea materialelor, daca sunt diferente si acestea se oglindesc in diferenta de pret.
ti-am zis mai sus Diferenta de calitate dintre cele doua nu este mult prea mare in favoarea trakker-ului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”