Getzem

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vasile.P
Puncte: 0

Re: Getzem

Mesaj de Vasile.P »

Sunt curios acum daca i-mi vor returna banii. :lol: :lol:
as vrea sa o vad si pe asta. nu mai crede toate reclamele, intreaba si tu pescarii din jurul tau.
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

kytykot scrie:........ Diferenta a fost evidenta:cu o saptamana inainte la Lates am prins in 24 de ore 14 crapi cu greutate intre 6 si 11 kg momit cu boiles............
La ce-ti mai trebuia Getzem daca ai avut rezultatele astea ?!
Nu pot sa cred ca in ziua de azi sunt pescari atat de naivi incat sa mai puna botul la asemenea tampenii ! Daca exista cu adevarat o momeala minune, sa fiti convinsi ca aveam fiecare cate o balena la avatar !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

kyosmin

Mesaj de kyosmin »

Daca aceasta chestie ar fi fost asa de buna de ce producatorul nu s-a inscris la toate concursurile din tara prindea cum zice reclama mii de pesti mici sau mari si castiga si mai decat sa il vanda la pescari
Desene animate !!!!!!!!!!! :lol:
Membru Fondator - Enjoy Fishing Club
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

ciupac

Mesaj de ciupac »

Vrageala de 2 lei Cosminel,cine dreak pune botul la prostia asta???
Botoc Ciprian-Pescar de ocazie!!!

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Multa lume!!! uite pe cate site-uri care nici nu tin de pescuit a pus reclama. Are garla de bani din moment ce isi permite atata recama...
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

gor965 scrie:
kytykot scrie:........ Diferenta a fost evidenta:cu o saptamana inainte la Lates am prins in 24 de ore 14 crapi cu greutate intre 6 si 11 kg momit cu boiles............
La ce-ti mai trebuia Getzem daca ai avut rezultatele astea ?!
Nu pot sa cred ca in ziua de azi sunt pescari atat de naivi incat sa mai puna botul la asemenea tampenii ! Daca exista cu adevarat o momeala minune, sa fiti convinsi ca aveam fiecare cate o balena la avatar !
Getzem este un produs destinat exclusiv pescuitului amator :mrgreen:
Imagine

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
SpritZCarp

Levi

Mesaj de Levi »

astia de la Getzem au inceput reclama si in Ungaria, au si site...incredibil, si garanteaza returnarea banilor daca nu ai prins cantitatea de peste DORIT :lol:

dragon

Mesaj de dragon »

Eu cand eram mic, cam de vre-o 3-4 anisori, mergeam cu unchi-meu la peste. Totdeauna se enerva pe mine ca faceam numa' trasnai. Ba mancam nada, ba aruncam ramele in apa, sa vad daca innoata. Odata cand era cam obosit si a cam tras si la masea, m-am tupilat in spatele lui si i-am pus vre-o 6 pocnitori din alea in serie, care fac tare urat, le-am aprins si am zbughit-o in tufe, de unde ma uitam sa vad ce face. Ba fratilor, cand au inceput a rapaii petardele, nu stiu cand o sarit direct in balta de unde l-au tras niste oameni, mai mult mort decat viu. Apoi, nu m-a prins decat dupa 3 zile, cam a fost randul meu sa mi-o iau. Alta data s-a suparat ca faceam misto de el cand prindea ciortanei cat degetul mic, iar eu ziceam: "ba da ce crap baban ai prins, inca doi ca asta si suntem asigurati pe toata saptamana". Atunci m-a apucat cu o mana de ceafa si cu cealalta te turul nadragilor si m-a azvarlit in balta. Tanti incerca sa ma traga la mal cu minciocul, dar eu nimic. A venit un nene cu ideea sa arunce o plasa sa ma agat. Cand m-a tras afara, eu ma tineam cu putere de un monstru de crap, cat mine de mare, cam de vre-o 5-6 kg. Ba nene, sa turbeze, sa faca spume, ca el da cu tot felul de nade la peste si a prins balaurul cu o spurcaciune de de pusti. A zis ca ma pune in undita si ma arunca la jumatatea lacului, ca sigur ma va inhata vr-un balaur, vre-un dragon, ceva. De atunci imi zice"dragon" si sunt bun de momeala la pesti. Nu prea stiu sa pescuiesc, dar daca va face placere sa ma aveti prin preajma, sunt pe aici.

dragon

Mesaj de dragon »

Sa nu va fie cu suparare ca va zic, dar cuvantul este tare urat "getzem". E ca un fel de injuratura si se refera la o natie emigranta de tigani unguri care s-au raspandit peste tot in lume. Asta zice ca un fel de sirop de tigan, sau ca o fiertura, sau cam asa ceva. Eu m-am intristat cand am auzit de ce au fost in stare astia sa faca, sa comercializeze, chiar si in gluma o astfel de zeama care ar atrage pestii. Sa le fie rusine. Eu cred ca vor ajunge ei mancare la pesti cand or afla oamenii astia ca le-a facut etnia de ras. Halal de voi. Ma iertati ca va zic, dar mie imi place sa gust din nade si din intamplare am gustat niste mamaliga cu "g....." (sa fie la ei in ceaun). Are un gust infect, te pisca la limba de iti vine sa faci pe tine. M-am gandit cu groaza daca nu m-am intoxicat cumva si am fost la doctor sa imi faca un anti...... Doi ma tineau bine si unul m-a injectat direct in limba. Trei zile n-am pus nimic in gura. Eu zic ca nu-i a buna cu porcaria aia.... puschia pe limba lor.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”