CURSURI PENTRU ANTRENORI DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: CURSURI PENTRU ANTRENORI DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Stefan Popescu »

Vezi că nu știi? Era AGVPSR, dar a uitat să se reorganizeze, pentru că nu voia să despartă vânătoarea de pescuitul sportiv, escrocule! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dacă citeai epistola lui Șelaru și a lui Bentu, vedeai cum plângeau cu lacrimi de crocodili că au fost discriminați în comparație cu ACR-ul, dar tu ești prea prost ca să înțelegi ce citești. Îmi permit să te fac prost pentru că nu știu cine ești și doar unui prost îi este rușine de numele lui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ia cu pâine:
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 24586.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Anti FRPS scrie:Escrocule , la data intrari in vigoare a legii 69/2000 nu exista nici o federatie sportiva de pescuit recunoscuta de MTS
Si nu-i nevoie sa ne explici noua elucubratiile tale , explicatii o sa tot dai si pe la Parchetul General si la DNA etc
Mare bou poți să fi. La Parchetul general dau cu subsemnatul înalții funcționari publici, iar la DNA cei care au fraudat statul cu peste 1 milion de EURO. Eu nu sunt așa de important. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu-mi faci tu o plângere? Așa aflu și eu cum te cheamă, rușine publică! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Ai citit opera lui Șelaru? Vezi punctul 5 ce explicit este.
Cât despre semidoctul de Bentu, e haz mare. Acest ipochimen al pescuitului sportiv zice că este membru al Prezidiului CIPS, iar el este într-o amărâtă de comisie, a cincea roată la căruță, nici măcar președinte. Oare falsul în înscrisuri, cum se premiază? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Cacatule ti-am zis si eu ca esti penal si ca-ti bate ceasul cam repede in ultima vreme. Pana acum nu ai demonstrat decat ca:
- In calitate de "organizator de competitii sportive", fara drept la momentul respectiv, dupa cum singur reclami in baza legii ai adus prejudicii materiale participantilor si i-ai inselat in momentul acordarii premiilor, nerespectand litera codului civil conform sectiunii contractelor;
- Ai inselat atat statul cat si pescarii, membrii cotizanti ai "federatiei" infiintand prin fals si uz de fals o institutie pe care o impingi in fata pentru a obtine foloase necuvenite atat din partea statului cat si din partea pescarilor sportivi si de agrement, conform legilor in vigoare, pe cei din urma santajandu-i cu interzicerea drepturilor civile ce le revin in extenso din aceste legi.
- Ai adus grave atingeri imaginii Romaniei si a pescarilor romani prin demersurile interne si externe pe care le-ai facut uzitand falsul intelectual impotriva intereselor particulare si administrative ale pescarilor romani cat si pescuitului sportiv si de agrement din Romania. Nu mai mentionez si defaimarea la care ai supus participantii la diferitele competitii internationale.

Restul o sa mai ne spuna si procurorii. Dupa cum ti-am zis, inca nu se stie daca cei de la DNA sau cei de la Parchete. Bineinteles, doar cat ne intereseaza pe noi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Anti FRPS scrie:Escrocule , la data intrari in vigoare a legii 69/2000 nu exista nici o federatie sportiva de pescuit recunoscuta de MTS
Si nu-i nevoie sa ne explici noua elucubratiile tale , explicatii o sa tot dai si pe la Parchetul General si la DNA etc
Mare bou poți să fi. La Parchetul general dau cu subsemnatul înalții funcționari publici, iar la DNA cei care au fraudat statul cu peste 1 milion de EURO. Eu nu sunt așa de important. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mai nou s-a infiintat si o Directie Antifrauda la fisc :wink: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”