Ps. Nu mi-am propus sa intram in polemica, insa vreau sa te vad mai puncual/neutru/imperativ

Moderator: gor965
Fraza e la locul ei...nimeni n-a sters nimic !Val scrie:Bai Gabi eu nu fac magleala ...
ultima fraza din raspunsul meu initial era ca fiecare firma serioasa de nada ar trebui sa dea 2-3 sute de eur , ca nu saracesc .
M-am dus si eu la masa ( sunt in concediu ) . Tu mai vezi fraza asta in postarea mea ? Este a nu stiu cita oara , cind cu nesimtire cineva modifica postari individuale , pe acest Forum . Nu cred ca este prima data cind se intimpla , dar de data asta este strigator la cer si rusinos . Nu vreti , nu dati , dar nu modificati vorba omului ....!!! Niste labagii .
Val scrie:............
Iar cit priveste provocarea ta - ar putea da fiecare producator mare de nada - cite 200 - 300 EUR , ca nu saraceste nimeni !
Ai reusit sa scoti cuiul la grenada, tineti-va bine !!eugen dragnea scrie:Eu zic sa va luati gandul de la cei care fac bani din carpfishing in Romania,cu foarte mici exceptii acestia nu dau nimic fara sa le iasa si lor ceva.Daca vreti sa strangeti fonduri pentru lotul Ovidius bazati-va tot pe "micii cotizanti" ca sunt mai saritori...de ce voi,pescarii de renume,nu faceti un topic caritabil pe Crapmania in care sa bagati la licitatie deschisa diverse articole de pescuit pe care le detineti si de care nu mai aveti neaparata nevoie sau fac parte din colectia voastra personala,iar un novice in ale pescuitului il achiitioneaza ca obiect de colectie...eu zic ca asa ar putea si cei mai putin implicati in competitii sa contribuie la bugetul lotului ramanand totodata cu un obiect de colectie,mai ales ca astfel s-ar stimula si elita crapista pentru ca pe undeva licitatia va reflecta si renumele fiecarui "expozant"