Deoarece sta degeaba, imi vand pneumatica, Kingfisher de 2,70, cumparata in 2012, am scos-o pe apa de 3-4 ori maxim, accept orice verificare! Barca se vinde asa cum am cumparat-o, fara absolut nici un defect ascuns, in husa, impreuna cu vaslele din aluminiu, podina, kitul de reparatii, pompa de pcior, si in plus dau cadou o pompa electrica care merge la bricheta masinii plus o bancheta din lemn, cu perna!
Barca are chila, placa motor, etc.
Prefer ridicare personala de la domiciliul meu, unde o puteti verifica pe indelete!
Nu ma intereseaza schimburi!
Pret 470 euro.
Folositi PM sau telefonul afisat!
Specificatii:
Barcile KINGFISHER sunt foarte rezistente, au un design reusit, sunt foarte confortabile, si asigura prin
procesul de fabricatie aplicat siguranta si performante foarte bune pe apa.
Tesatura folosita, cu tenacitatea de 1100 dtex, este aceeasi pe care toti marii producatori de barci din
lume o folosesc, asigurand o rezistenta foarte buna la intemperii, actiunea apei de mare, avand in acelasi
timp o rezistenta extrema la frecare si uzura in timp.
Dimensiuni
lungimea exterioara 270 cm
latime exterioara 140 cm
lungime interioara 176 cm
latime interioara 64 cm
diametru tub 38 cm
Caracteristici
3 compartimente
chila gonflabila
podina partiala de lemn
inel de remorcare
franghie pe partile laterale
1 bancheta pentru pasageri
dispozitiv prindere motor (putere: 6 CP, recomandata: 4 CP)
Dotari
vasle din aluminiu
pompa de picior (capacitate 5 litri)
trusa de reparatii: 1 tub cu adeziv + 200 cm patrati de material
Performante
capacitate 3 persoane
incarcare maxima 400 kg
Omologari
Construita in conformitate cu prevedferile standardului international ISO 6185-1/2001 si a Directivei
Europene 94/25/CE clasa C
Avizate de Autoritatea Navala Romana, putind fi inscrise in circulatie la orice Capitanie din Romania
Rog inca o data, folositi PM sau telefonul afisat, sa ramana topicul curat!
Va pot da cateva poze de la ultima iesire, pana alaltaieri nu ma gandeam s-o vand, asa ca nu am poze foarte elocvente! O puteti verifica insa la domiciliul meu pe indelete! Lasati o adresa de email!
shopy scrie:Rog inca o data, folositi PM sautelefonul afisat lipsa, sa ramana topicul curat!
Va pot da cateva poze de la ultima iesire, pana alaltaieri nu ma gandeam s-o vand, asa ca nu am poze foarte elocvente! O puteti verifica insa la domiciliul meu pe indelete! Lasati o adresa de email!