P-Line...asa ghinion?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

exclusiv
Puncte: 0

P-Line...asa ghinion?

Mesaj de exclusiv »

Azi am fost la BF sa imi cumpar o rola de mono...initial ma indreptam spre Power Steel de la Ultima dar,imi sare in ochi CX de la P-Line(cautam mono clear)...vad pretul 70 ron,imi aduc aminte feedback-urile positive de pe forum..decid...
Ma apuc acasa constiincios sa fac calculele,le repet ca sa nu am surprize...si pun pe o mulineta,pun si pe a doua (cate 250m)...pun si pe a treia...cand se terima rola si counter-ul la 150...ma uit pe rola,sria mare si clar 1000m...rezultat,a treia incarcata putin mai mult de jumate si a patra mulineta goala...ramas mut...total 650m....gaura 350m !!!
Ma gandesc ce dreaqu sa fac,m-am scumpit la taratze,pana la urma mi-o asum (ca cine sa fie de vina in afara de mine daca n-am vrut Power Steel pt 115ron)
Am relatat ca sa nu mai existe si ghinionisti ca mine...

ps:am desigilat rola cu mana mea,precizez!

Ahotnic

Re: P-Line...asa ghinion?

Mesaj de Ahotnic »

am luat si eu o rola de 2000m ... dar deocamdata am incarcat 3 tamburi cu cate 300m fiecare... asa ca m-ai facut curios:)

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Ahotnic scrie:am luat si eu o rola de 2000m ... dar deocamdata am incarcat 3 tamburi cu cate 300m fiecare... asa ca m-ai facut curios:)
o incarci sigur si pe a patra...si mai ramane de-o undita:)))...glumesc ,poate am fost doar eu ghinionist...respect !

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

exclusiv scrie:Azi am fost la BF sa imi cumpar o rola de mono...initial ma indreptam spre Power Steel de la Ultima dar,imi sare in ochi CX de la P-Line(cautam mono clear)...vad pretul 70 ron,imi aduc aminte feedback-urile positive de pe forum..decid...
Ma apuc acasa constiincios sa fac calculele,le repet ca sa nu am surprize...si pun pe o mulineta,pun si pe a doua (cate 250m)...pun si pe a treia...cand se terima rola si counter-ul la 150...ma uit pe rola,sria mare si clar 1000m...rezultat,a treia incarcata putin mai mult de jumate si a patra mulineta goala...ramas mut...total 650m....gaura 350m !!!
Ma gandesc ce dreaqu sa fac,m-am scumpit la taratze,pana la urma mi-o asum (ca cine sa fie de vina in afara de mine daca n-am vrut Power Steel pt 115ron)

Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs eu sunt sigur 100% ca a fost doar o masuratoare gresita de'a ta.
sunt dispus ca la orice ora sa mergem in magazin, sa'ti alegi ce rola de Pline vrei tu si sa masuram impreuna cu un aparat special cati metri de nylon sunt pe tambur.
Carpdiscount importa acest fir dinainte de a fi adus de BF si nu am avut probleme de acest gen. Pline este unul din putinele fire care respecta metrajul si diamentrul.
Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale. Coco a facut acest test pentru cativa clienti si s'a dovedit a fi corect, 1000m scrie - 1000m sunt.
stefan avram

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs
Sa intelegem ca, de regula, "cumparatul de la BF" iti poate aduce surprize neplacute!?

Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale
Sincer, ai mare curaj sa pariezi pe faptul ca o greseala e exclusa in cazul firelor PLine! Ca, de altfel, in cazul oricarui fir/producator...

Eu, de exemplu, de fo' 5 ani incoace, folosesc doar Simano Technium. Ai zice ca, la numele asta si la cat costa firul, greselile de masurare a lungimii firului de pe rola sunt excluse, nu? Ei bine, nu-ti urez decat sa mai traiesti tu atatia ani cati m lipsa au fost pe ultima rola! :lol: :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

stress scrie:
exclusiv scrie:Azi am fost la BF sa imi cumpar o rola de mono...initial ma indreptam spre Power Steel de la Ultima dar,imi sare in ochi CX de la P-Line(cautam mono clear)...vad pretul 70 ron,imi aduc aminte feedback-urile positive de pe forum..decid...

Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs eu sunt sigur 100% ca a fost doar o masuratoare gresita de'a ta.
sunt dispus ca la orice ora sa mergem in magazin, sa'ti alegi ce rola de Pline vrei tu si sa masuram impreuna cu un aparat special cati metri de nylon sunt pe tambur.
Carpdiscount importa acest fir dinainte de a fi adus de BF si nu am avut probleme de acest gen. Pline este unul din putinele fire care respecta metrajul si diamentrul.
Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale. Coco a facut acest test pentru cativa clienti si s'a dovedit a fi corect, 1000m scrie - 1000m sunt.

ca sa fie mai interesant,zic sa masuram metru cu metru,babeste:)))
nu contest ce a facut Coco,am spus de la inceput ca mi-o asum,nu vreau bani inapoi sau prostii d-astea...
am incarcat zeci de tamburi la viata mea,nu m-am apucat de doua veri...
sunt convins ca am avut ghinion ,atata tot...si data viitoare nu ma mai scumpesc la taratze:)

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

@ionutz
nu e vorba de neplaceri la BF...e pravalia mea preferata in materie de...
clar a fost doar o surpriza neplacuta pentru mine...la prima experientza cu P-Line

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

exclusiv scrie:@ionutz
clar a fost doar o surpriza neplacuta pentru mine...la prima experientza cu P-Line
Intrebarea nu-ti era adresata tie, ci lui @stress! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

ionut72 scrie:
exclusiv scrie:@ionutz
Intrebarea nu-ti era adresata tie, ci lui @stress! :D

am vazut ca citatele erau din formularea lui...si sublinierea:)
sunt si persoane care nu s-au confruntat cu astfel de surprize...cu nu m-am confruntat nici eu pana acum de altfel...
eu nu am scris povestea asta ca sa apara pareri pro si contra...feedback-urile pozitive le citisem demult pe forum

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

ionut72 scrie:
Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs
Sa intelegem ca, de regula, "cumparatul de la BF" iti poate aduce surprize neplacute!?

Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale
Sincer, ai mare curaj sa pariezi pe faptul ca o greseala e exclusa in cazul firelor PLine! Ca, de altfel, in cazul oricarui fir/producator...

Eu, de exemplu, de fo' 5 ani incoace, folosesc doar Simano Technium. Ai zice ca, la numele asta si la cat costa firul, greselile de masurare a lungimii firului de pe rola sunt excluse, nu? Ei bine, nu-ti urez decat sa mai traiesti tu atatia ani cati m lipsa au fost pe ultima rola! :lol: :lol: :lol:
"Sa intelegem ca, de regula, "cumparatul de la BF" iti poate aduce surprize neplacute!?"

nu am afirmat nicio clipa acest lucru, dar Carpdiscount importand acest fir de cativa ani de zile nu vreau sa creez polemici sau incertitudini printre clientii acestui brand.

"Sincer, ai mare curaj sa pariezi pe faptul ca o greseala e exclusa in cazul firelor PLine! Ca, de altfel, in cazul oricarui fir/producator..."

Am acest curaj si-l pastrez deoarece au mai fost discutii de acest gen si s-a dovedit a fi eronate.

"Eu, de exemplu, de fo' 5 ani incoace, folosesc doar Simano Technium. Ai zice ca, la numele asta si la cat costa firul, greselile de masurare a lungimii firului de pe rola sunt excluse, nu? Ei bine, nu-ti urez decat sa mai traiesti tu atatia ani cati m lipsa au fost pe ultima rola!"

Nu uita ca orice tambur are trecuta o anumita capacitate de incarcare a firului, dar nu de putine ori s-a dovedit a fi eronata.

Nu caut polemici sau disensiuni, tot ce incerc sa spun este ca poate a fost o greseala de incarcare a firului.
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”