Scenarii, discutii ... romanesti .

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

carp_master
Partener Crapmania.ro

Re: Desfasurare Meet Carp Romanian Awards editia 2013

Mesaj de carp_master »

open tancabesti 2009 la parcare am prins si eu acelasi peste cu o zi diferenta , aproape fara diferenta de greutate , felicitari echipei castigatoare , restul e doar carcota
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se poate prinde acelasi peste chiar si in aceiasi zi, nu cred ca asa trebuie gandit... plus ca, cine discuta despre bani, cred ca si-a gresit omul.... la Aly, 10 mii de euro nu reprezinta un ideal, nu cred ca sta in acesti bani ! Dar, ptr unul care i-a pierdut, probabil ca sunt o pierdere mare...asa ca posibil ca aceste discutii sa fie ca urmare a frustrarilor personale.

In concluzie, cred ca echipa Abbara trebuie felicitata de catre toata lumea (in special de catre participanti !) au castigat unul dintre cele mai importante trofee din Romania ! Cainii latra, caravana trece. :wink:

Felicitari organizatorilor si celor implicati in acest concurs, deja un concurs de referinta ptr lumea crapista de la noi...si nu numai ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

este clar ca numai un mare carcotas poate gandi o frauda la acest concurs ,la modul in care nu am intalnit niciodata o brigada de arbitrii mai severa si mai omogena si aici marele merit trebuie recunoscut ca atu al organizatorilor !felicitari pentru modul exemplar de organizare cat si pentru calitatea fara cusur ar brigazii de arbitri condusa de gabi calota .
cat despre aly ,la modul in care sa oferit voluntar sa sponsorizeze cu 1000 euro cash un sector dar si pentru gestul superb de a oferi cate o lada de fructe diverse de cea mai buna calitate fiecarei echipe .........jos palaria ABBARA ......nu cred ca se pune problema banilor ,mai ales ca acestia ar trebui impartiti la 3 :idea:
EU CRED CA ALY TREBUIE APRECIAT PENTRU MODUL CUM A PESCUIT ,PENTRU MODUL IN CARE A REUSIT SA ISI STAPANEASCA EMOTIILE LA ULTIMUL CRAP SIMTIND CAT ESTE DE MARE ,PENTRU CALMUL DE CARE A DAT DOVADA PANA A VAZUT PESTELE PE MAL ......MERITUL ESTE AL INTREGII ECHIPE IAR AVANTAJUL A FOST DE PARTEA LUI ALY CUNOSCAND FOARTE BINE LOCUL PE CARE L-AU TRAS LA SORTI........... :!: :idea:
Am scris aceste randuri gandindu-ma ca in viitor voi fi servit cu un abonament lunar in valoare de 3 portocale,2 piersici si 4 banane :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Papiu Lucian

Mesaj de Papiu Lucian »

DEVINE SI ACEST CONCURS UN FEL DE SERBIAN CUP? UNDE UNII AU CISTIGAT NIMIC?PROBABIL CIT MAI PUTINE ECHIPE DIN ARDEAL V-OR MAI TRECE CARPATII DUPA CE S-A INTIMPLAT LA ACEST CONCURS.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Papiu Lucian scrie:DEVINE SI ACEST CONCURS UN FEL DE SERBIAN CUP? UNDE UNII AU CISTIGAT NIMIC?PROBABIL CIT MAI PUTINE ECHIPE DIN ARDEAL V-OR MAI TRECE CARPATII DUPA CE S-A INTIMPLAT LA ACEST CONCURS.

Bah nesimtitule,de unde ai facut tu asemanarea asta?
Pai ce treaba are comicaria aia de concurs de Sarbi ,cu megareusita acestui concurs in care aproape toate echipele au prins peste si in care in ultimele 24 de ore numai putin de 6 echipe se bateau la titlu?
Cum poti sa scoti ineptiile astea? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lucian, ai un discurs cam criptic, daca ai ceva informatii pe care lumea nu le stie da-i drumul. :roll: :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Papiu Lucian scrie:DEVINE SI ACEST CONCURS UN FEL DE SERBIAN CUP?
Cred ca (ipotetic vorbind) cel mai prost concurs organizat pe lacurile bune de la noi...Tancabesti, Sarulesti, MV2, Corbu, etc., depasesc cu mult organizarea si desfasurarea de la Serbian Cup !
Papiu Lucian scrie: UNDE UNII AU CISTIGAT NIMIC?
Dezvolta...cine si ce trebuia sa castige ?
Papiu Lucian scrie:PROBABIL CIT MAI PUTINE ECHIPE DIN ARDEAL V-OR MAI TRECE CARPATII DUPA CE S-A INTIMPLAT LA ACEST CONCURS.
Nu stiu exact la ce te referi ca s-ar fi intamplat, dar in general, Tancabesti e o balta bine cunoscuta celor din zona , motiv ptr. care in concursuri n-a fost niciodata o penurie de echipe din Ardeal ...la fel cum, spre exemplu, niciodata echipele din Bucuresti nu s-au ingramadit pe Cetariu !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

nederi

Mesaj de nederi »

Nu sa intamplat ,eu eram pe primul loc cand au prins pestele.Felicitari castigatorilor.concursul cu cel mai bun arbitraj.felicitari inca odata Gabi Calota si echipei de arbitri.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

nederi scrie:Nu sa intamplat ,eu eram pe primul loc cand au prins pestele.Felicitari castigatorilor.concursul cu cel mai bun arbitraj.felicitari inca odata Gabi Calota si echipei de arbitri.
Felicitari Mihai&Larisa !Sunteti surpriza concursului !

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

au fost trei pesti prinsi in dimineata de Duminica incepand cu ora 7:30 care au intrat in cei mai mari 5 pesti

unul de 10,02 kg , al doilea 18,28 kg si ultimul in jurul orei 10-11 de 11,66 kg
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual