Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Papiu Lucian scrie:DEVINE SI ACEST CONCURS UN FEL DE SERBIAN CUP? UNDE UNII AU CISTIGAT NIMIC?PROBABIL CIT MAI PUTINE ECHIPE DIN ARDEAL V-OR MAI TRECE CARPATII DUPA CE S-A INTIMPLAT LA ACEST CONCURS.
Cred ca (ipotetic vorbind) cel mai prost concurs organizat pe lacurile bune de la noi...Tancabesti, Sarulesti, MV2, Corbu, etc., depasesc cu mult organizarea si desfasurarea de la Serbian Cup !Papiu Lucian scrie:DEVINE SI ACEST CONCURS UN FEL DE SERBIAN CUP?
Dezvolta...cine si ce trebuia sa castige ?Papiu Lucian scrie: UNDE UNII AU CISTIGAT NIMIC?
Nu stiu exact la ce te referi ca s-ar fi intamplat, dar in general, Tancabesti e o balta bine cunoscuta celor din zona , motiv ptr. care in concursuri n-a fost niciodata o penurie de echipe din Ardeal ...la fel cum, spre exemplu, niciodata echipele din Bucuresti nu s-au ingramadit pe Cetariu !Papiu Lucian scrie:PROBABIL CIT MAI PUTINE ECHIPE DIN ARDEAL V-OR MAI TRECE CARPATII DUPA CE S-A INTIMPLAT LA ACEST CONCURS.
Felicitari Mihai&Larisa !Sunteti surpriza concursului !nederi scrie:Nu sa intamplat ,eu eram pe primul loc cand au prins pestele.Felicitari castigatorilor.concursul cu cel mai bun arbitraj.felicitari inca odata Gabi Calota si echipei de arbitri.