Cu si despre Carlige

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

William Joyce

Re: Cu si despre Carlige

Mesaj de William Joyce »

Salutare,

Ati incercat carligele de la FUDO? eu le-am incercat si sunt foarte multumit de ele, sunt ieftine si foarte bune dupa parerea mea.

Din cate stiu japonezi astia fac de mult Jiguri, asa ca stiu ei ceva despre carlige.

Din pacate nu au o gama asa de mare , nu au de exemplu' un "curve shank", si nu prea corespund numerele cu ce stim noi (ex 4 e cam 6 si 2 e 4, ceva de genu)

Fum in frane

Will

Ahotnic
Puncte: 0

Mesaj de Ahotnic »

de obicei sunt mana larga la carlige si nu ma uit niciodata la pret ... si am incercat de toate, solar, kaptor, fox, arma , gamakatsu, fudo (se indoiau in concurs) mugga ...etc ... ba era moale materialul, ba se tocea repede, ba prea groase in carne si lista putea continua... pana cand am descoperit un carlig care era atat de dur incat nu il puteam indoii cu doi clesti ... si atat de ascutit incat am pescuit 3 partide cu acelasi carlig si de fiecare data a intepat la fel de bine
-anaconda power carp II

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Intotdeauna carligul cu varful indoit spre interior se va toci extrem de greu, indiferent de marca, mai ales daca nu pescuiesti in pietris sau nisip. :wink:

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Nu vreau sa fac reclama negativa nimanui...carligele au fost cumparate de la magazine de top ! sunt 100% ca nu au umblat cei de la magazin la un plic de carlige de 20 lei...

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Lao scrie:Hayabusa niste carlige bune dar acum ori se fac in china ori sunt fakeuri.
Rectific: am luat azi carlige Hayabusa ieftine si made in Japan. Insa atentie, am luat din alte magazine si scria pe plic made in china.
andrei0001 scrie:Nu vreau sa fac reclama negativa nimanui...carligele au fost cumparate de la magazine de top ! sunt 100% ca nu au umblat cei de la magazin la un plic de carlige de 20 lei...
Asta inseamna o reclama negativa la carligele gamakatsu daca esti sigur de ce ai scris mai sus.
Oricum mie nu mi-au placut niciodata, nu cred ca am cumparat vreun plic la viata mea.

didi-ionita

Mesaj de didi-ionita »

1. Mugga simple ( ne " teflonate" )
2. Esp
Atat ...in rest nu merita nimic atentia noastra

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Nu ma feresc sa fac reclama negativa nimanui atata timp cat e justificata....de curiozitate cand cumparati un plic ( orice firma !) analizati bine carligele si postati rezultatele !!!

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Am cumparat ieri un plic de Gardner Mugga nr 4 neteflonate..azi le testez sa vedem cu ce rezultate. Nu am gasit nici un rebut...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

"carligul minune " PB Anti eject nr. 4 :wink:

Sute de kg scoase cu un carlig si inca zici ca/i nou /(in varf ) :wink:
scump dar bun :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

Donez carlige gamakatsu...... Am fost ieri la Pleasa, am avut 3 trasaturi in total. Prima trasatura la o montura snowman carlig gamakatsu nr 4- am reusit sa scot pestele, un crap de 6,5 kg, carligul facut praf la fel si gura pestelui (data trecuta pe moara am folosit nr 6 si l-a strambat un crap de 5 kg ). A 2 trasatura rateu din vina mea la un carlig long shank nr 4 korda iar ultima trasatura tot la korda care mi-a adus pe saltea un crap de 8 kg....
Repet plicurile de carlige gamakatsu au fost luate de la 2 magazine de top din capitala.
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”