vand tot!!! fox, daiwa, led lenser, bazooka,chub

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de remus_cta »

dupa cum spune si atuntul vand o mare parte din scule:

-Vand 2 bete mtx 14 3,9 m
Una are 5 cm lipsa la varf, cand am aruncat nu am fost atent si odata cu plumbul a fugit si inelul de varf :lol: lanseta a fost reparata !!!
Inele de plecare sunt de 50 la ambele lansete
Betele sunt pescuite de cateva ori, pretul pentru ambele bête este de 350 de lei

-vand Mulineta daiwa emcast sport cu 2 tamburi inox, unul cu 300 de metrii de fir textil pe el pus pentru marker, 2 milioane

-Vand sac de dormit militar nato, cel mai bun sac de dormit pe care l-am avut si unul dintre cele mai bune de pe piata,
Sacul este extrem de calduros, chiar si iarna nefiind necesar sa il inchizi pentru a-ti fi cald, sac testat la munte anul trecut, dormit direct in zapada si nu am avut probleme !!!
Pretul pentru sac este de 350 de lei, un prêt de nimic pentru un asemenea sac !!

-vand masa mare fox bivy table modelul mare de plastic 150 lei

-vand geanta pentru accesorii sau mulinete trakko 100 de lei
-
vand set senzori fox 4 bucati fox micron MX2 si statie luata de nici o luna de la meetcarp mack 2
Pretul pentru senzori cu statie cu tot este de 900 de lei, mai mic decat 4 senzori luati din magazin
-Vand gentuta fox stalker cu 2 tuburi korda de pva unul de 25 de mm unul de 40 de mm , tuburile mai au si pva de la korda pe ele !!! pretul este de 130 de lei !!!

-Vand binoclu militar rusesc, putere marire 8x30 , pretul este de 70 de lei

-Vand lanterna led lenser H7 si acumulatori duracel cumparati de mine 170 de lei !!

-Vand bazooka pro flambeau, modelul mare, mie imi intrau 5 bete cu inel de plecare de 50 in ea, plus coada de mincioc plus spodul !!pretul pentru bazooka este de 250 de ron !!

-Vand mincioc fox warrior landing net,nu am la el v-ul !!!
Pretul pentru mincioc este de 150 de lei !!!

-Vand set 4 swingere fox euro illuminated MK2 cu cofret de protectie, setul este nou nefiind folosit niciodata, pretul pentru set este de 550 de lei !!!

-Vand scaun copie dupa chub snooper reclining chair, scaunul este foarte spatios, este foarte rezistent si are si reglaz cu piulita de plastic ca la paturile de crap pentru a iti permite sa te asezi cum vrei tu !!
Pretul pentru scaun este de 300 de lei !!

- vand Cutie de accesorii chub SMART BOX COMPLETE , cutia are in ea diverse carlige, fire textile pentru monturi, varteje, agrafe, conuri de silicon pentru agrafe etc !!!
Pretul pentru toata cutia este de 160 de lei !!!

-vand Pachet nada format din
Pelete dinamite baits marine hailbut 3 kg pelete de 3 MM ,3 kg de pelete 8 MM, 3 kg bile banana nut crunch de 10 mm, 2 kile bile the source 26 mm, 1 dip hookbait dip the source,1 aroma the source, 1aroma monter tiger nuts
Toate cele de mai sus sunt dinamite baits si sunt sigilate, o singura punga de dinamite baits the source e desfacuta la capat din greseala dar a fost sigilata la loc !!
La tot acest pachet mai adaug cadou o cutie cc moore booster bloodworm 500 ml, consumata nici jumate .pretul pentru pachetul de nada este de 2 milioane pentru tot pachetul !!!

-vand Pachet pop-up format din :
Pop-up mainline pro active pineapple 14 MM 25 de bucati
Pop-up solar juicy pineapple 10-14 mm 15 buc
Pop-up solar top banana 14 mm 35 buc
Pop-up sticky baits aviator wafers 25 buc
Pop-up quest baits fruty trifle 20 buc
Pop-up byt solar diverse marimi aprox 15 bucati
Praf carp attract elite amino elite baits, jumatate de cutie
Pop-Up nutra white spice
Plastice enterprise tackle diverse arome, marimi si culori cat si bile de plastic enterpise circa 80 de plastice, toate in dipuri enterpise tackle
Toate pop-upurile vin intr-o gentuta frigorifica
Pretul pentru tot pachetul de pop-upuri este de 150 de lei !!!

pentru detalii call 0728996668 sau dati un mp
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

mac-mac team

Mesaj de mac-mac team »

Te rog bazooka sii miciog e lenser h7

Tel. Pe
Pm

remus_cta
pescar de competitie

Re: vand tot!!! fox, daiwa, led lenser, bazooka,chub

Mesaj de remus_cta »

bazooka, minciogul fox si lanterna sunt rezerate , restul valabil!!!

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Se mai adauga:

-set senzori fl cu statie fara geanta de metal, am pierdut-o pe undeva.
150 de lei 4 senzori plus statie

-2 lansete ron thompson c14 carp 3,6 m, 3 lbs, lansetele sunt in stare impecabila si sunt niste lansete superbe pentru drill.
Pretul per lanseta este de 120 de lei!!

-15 saci de pastrare, 2 saci senzor lux cu fermoar, un sac carp pro cu fermoar,7 saci cormoran uk pro mari cu snur modelul mare si 5 Saci clasici cu snur
pretul pentru toti sacii este de 350 de lei,
pretul pentru toti sacii este mai mic decat daca luati doar sacii cormoran din magazin ( 70 de lei bucata in magazin

doring

Mesaj de doring »

Ofer 150 pe mulinetă.
STIMĂ. 0745391169

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”