Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
spune-mi te rog parerea ta despre el cum se comporta cum se incarca cu greutati ?,distante , ce nu-ti place la el . oricum banuiesc ca daca l-ai tinut doua sezoane nu-i rau ..................odoctee scrie:ce te intereseaza?
detin spodul de 2 sezoane in combinatie cu shimano navi xsa 7000
Uita de el.neverback scrie:a incercat cineva spodul de la chub ? respectiv outcast 3,6 5,5 lbs (cred ca e singura varianta din gama outcast)
va rog sa-mi spuneti cateva opinii din experienta dvs.
multumesc anticipat ,stima si fire intinse
Am un spod chub cam de 5 ani, folosit la aruncat bulgari, spomb si pescuit la somn pe dunare.neverback scrie:a incercat cineva spodul de la chub ? respectiv outcast 3,6 5,5 lbs (cred ca e singura varianta din gama outcast)
va rog sa-mi spuneti cateva opinii din experienta dvs.
multumesc anticipat ,stima si fire intinse
se comporta f bine, aruca precis si cu 120 si cu 150 grame, nu am avut (sau auzit) probleme cu el de genul celei de mai susneverback scrie:spune-mi te rog parerea ta despre el cum se comporta cum se incarca cu greutati ?,distante , ce nu-ti place la el . oricum banuiesc ca daca l-ai tinut doua sezoane nu-i rau ..................odoctee scrie:ce te intereseaza?
detin spodul de 2 sezoane in combinatie cu shimano navi xsa 7000
undeva intre 150-200gr aruncat la 120-130m iar pe Dunare cu plumb de 250gr dar acolo arunc aproape cam la 50-70m.neverback scrie:multumesc de pareri fie ele pro fie ele contra ,l-am achizitionat deja ,nu am avut ocazia sa-l incerc dar sper sa duca spombul 100+m sau cel putin minispombul
@ gazaru ce greutate ai pus in spomb ?
multumesc de raspunsuri tuturor