Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
ARSINELE.....iar te-ncura dracii ?arsinel scrie:Eu il stiu pe Radu si se poate cu toate ca 22 de buc in 5-6 ore este cam trasa de par dar nu este imposibil, altceva ma intereseaza....
Aia din poza este saltea la metru ?
iohann scrie:in primul rand, am vb cu Radu toata ziua la tel!el are o problema de fiecare data cand pescuim, noteaza pestii prinsi si trasaturile!nu e nevoie sa crezi tu, important e sa vada altii.daca nu ma insel, ai fost vecin cu mine la cupa RB?!(cere-i parerea si partenerului tau Cristi cu care am pescuit in cateva concursuri, ce parare are si el).valiauto68 scrie:Hai ca asa povesti numai bunicu mai spunea....
Ai numarat tu exact pestii, cati prinsi,scapati,i-ai si cantarit.... Mai inteleg si eu reclama dar asa ieftina..... Mai taie draq din ele ca e multe zau
poate iti aduci aminte ca si atunci Radu a avut de departe cele mai multe trasaturi(si asta in regim de concurs)
legat de bilele RB, cred ca nimeni nu are ce comenta vizavi de ele!
de reclama nu stiu cata mai este nevoie, tinand cont, ca de aproximativ 3ani, foarte rar s-a ratat vreun podium la concursurile unde s-a pescuit cu bilele lui Radu!
Razvane eu nu am zis nimic de Radu. Oricum vezi ca la 8 bete sunt 40 de pesti. 22+18/6h=povestea lui gaby.RazvanG scrie:ARSINELE.....iar te-ncura dracii ?arsinel scrie:Eu il stiu pe Radu si se poate cu toate ca 22 de buc in 5-6 ore este cam trasa de par dar nu este imposibil, altceva ma intereseaza....
Aia din poza este saltea la metru ?
cum este imposibil cand au fost 8 bete? in 6 ore 3 baboi pe bat tie ti se pare ca e trasa de par?acum ce vrei sa spui ,ca nea Victor nu are peste in balta sau ce?
vezi cum scoti tu porumbeii pe gura aia de stramb?