Ajutor fire crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Ajutor fire crap

Mesaj de ionut72 »

Berkley nanofil 0,15.problema e ca nu se găsește la noi decit la 125 m,trebuie adus de afara costa cam 50€ rola de 600 m
Scump domn'e, scump! Pai, daca-i p'asa, va recomand eu un fir smecher rau (care-i tot pentru rapitor si nu se gaseste decat la role de maxim 300m, cca. 65-70 de lei rola), care se numeste "Maver Elite Surf Orange"! Pentru cine e dispus sa dea banii astia, incercati-l, e ... senzational!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ajutor fire crap

Mesaj de petre iulian »

eu si o mare parte din club folosim un fir cumparat din Dragon numit Pro Carp T force care este copia fidela a lui Trabucco (si calitativ ) si rola si cutie este identica dar nu scrie trabucco :wink:

8 lei rola de 500 metrii /fluo dar 0,18 este 0,20 ---0,20 este 0,23 --0,25 este 0,27 masurat de mine /noi

la 4 lei cat ma costa sa pun 250 metrii pe tambur pot sa/l schimb dupa fiecare pescuit daca vreau dar nu este cazul :wink:

Tot acolo este si fir de `inaintas cu 15 lei rola de 135 metrii ambalat in cutie metalica si folosesc de mult acest tip de inaintas numai ca dadeam pe el dublu la magazin (30) :wink:

pot da exemple de sute de produse de calitate la care nu platesti si brandul dar i/mi sar baietii in cap cu magaziner asa ca ramane sa se bucure de aceste informatii doar membrii Green Lake :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”