DEZBATERE&INFORMATIE

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
PANAIT CEZAR
Puncte: 0

DEZBATERE&INFORMATIE

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Am deschis acest topic nou gindindu-ma ca mai sint si alti pescari interesati de acest subiect.Exista o problema majora in A NADI si A PESCUI in acelasi timp cu boilles-uri "construite" din mixuri de fainuri diferite,iar partea lichida aceeasi(inclusiv aroma)?Pun aceasta intrebare pentru ca i se poate intimpla oricui sa-si pregateasca partea uscata sau boilles-urile si in ultimul moment,functie de anumite informatii gasite sa incerce feed-back-ul,fiind obligat sa modifice baza mixului.Ce parere aveti?
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu nu prea inteleg intrebarea . Poti fii mai specific ?

PANAIT CEZAR

MAI EXPLICIT

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Mai explicit:Mi-am facut citeva kg. de boilles-uri folosind in mixul (uscat) de baza anumite fainuri.M-am mai documentat intre timp si am schimbat compozitia mixului uscat de baza,scotind definitiv sau completind cu alte fainuri.Partea lichida(inclusiv aroma) ramine aceeasi.Deci ,numai fainurile difera partial(intr-o proportie mai mica sau mai mare) la cele doua rinduri de boilles-uri.Se pot folosi impreuna,atit la nadit cit si pe firul de par ,in aceeasi partida de pescuit ,ambele tipuri de boilles-uri?Exista vreo problema majora in acest caz?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Sincer - nu prea ! Depinde si de cit de diferite sunt bilele - gen aceeasi aroma unele pe baza de bird food si altele pe faina de peste . Daca ai schimbat la minim numai niste proportii de fainuri , nu prea ai de ce sa-ti faci griji .

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

O amprenta importanta asupra unui mix cred ca o au aditivii praf (ex: liver, salmon, glm) . Ai folosit asa ceva, ai schimbat ? Eu mi-am facut un mix bird- fish in care am bagat extract de somon si ficat + RR si sunt multumit de cum a mers pana acum

radu sima

Mesaj de radu sima »

Prin nadire urmaresti sa atragi pestele in zona unde pescuiesti in principiu ,nu cred ca vrei sa inveti pestele cu un anumit tip de boilies pentru ca asta inseamna mai mult decit citeva kg de bilute si nadire sustinuta pe perioade lungi de timp. In aceste conditii eu cred ca merge chiar sa nadesti cu unul sau mai multe tipuri de boilii si sa pescuiesti cu boilii complet diferite de cele cu care ai nadit Am experimentat si eu treaba asta anul trecut si am prins,ce e drept, mai putin decit in alte situatii ,dar asta nu e relevant pt ca pestele nu prea minca in general.
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

PANAIT CEZAR

INTREBARE

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Cind spui ca ai nadit cu mai multe tipuri de boilles,te referi la bile cu arome diferite?

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

CEZAR,DACA PESCARI "PROF" MERGE LA BALTA CU 20 KG. DE LA FEL TIP DE BOILES...UN MOTIV EXISTA... JUDECATI VOI. EU NU PREA AS AMESTECA (INDIFERENT CUM) MAI MULTE FELURI DE BOILIS, ESTE FARA LOGICA. DACA PESCUIESTI CU O ALTA NADA DIFERIT DE FATA DE CELE CU CARE AI MOMIT ESTE POSIBIL, DAR PREFER SA CRED CA PESCUIESTI IN AFARA PATULUI DE NADA CU O BILA DE ATRACTIE FOARTE MARE (pescuitul indipendent bazat pe actratia foarte mare de o singura bila aruncata unde nu ai momit, daca nu ma insel a scris ceva townley despre tecnica aceasta..uitate in alp).numai bine
RESPECT, Musaro Adriano

radu sima

Mesaj de radu sima »

da
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”