Ghete baschet Nike Hyperdunk

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
al crapone
Puncte: 0

Ghete baschet Nike Hyperdunk

Mesaj de al crapone »

Vind o pereche de ghete pentru baschet Nike Hyperdunk marimea 13 (aproximativ 46).
Ghetele sint noi, au fost comandate din SUA si incaltate o singura data, de proba, dar imi sint mici. Nu mai au cutia originala, care a fost avariata la transport.

Este exact modelul din imagine - unul dintre cele mai de succes ale producatorului american, foarte comode, protejeaza gleznele foarte bine si au o aderenta excelenta.
Pretul este fix - 350 RON (este pretul de achizitie, la care nu am adaugat transportul, il trec la pierderi colaterale)

Predare personala in Bucuresti sau trimit in tara doar prin curier rapid, iar cumparatorul plateste transportul coletului si rambursul banilor.
Fişiere ataşate
nike-lunar-hyperdunk-university-red-atomic-green-black-01.jpg
nike-lunar-hyperdunk-university-red-atomic-green-black-01.jpg (137.92 KiB) Vizualizat de 700 ori
nike-lunar-hyperdunk-university-red-atomic-green-black-02.jpg
nike-lunar-hyperdunk-university-red-atomic-green-black-02.jpg (55.39 KiB) Vizualizat de 700 ori

Sebastian Stan

Re: Ghete baschet Nike Hyperdunk

Mesaj de Sebastian Stan »

daca erau 43 ii luam eu. chiar imi trebuie o pereche
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

al crapone

Re: Ghete baschet Nike Hyperdunk

Mesaj de al crapone »

Sorry! Daca erau 43 nu le comandam... :)

Chiar sint niste ghete exceptionale, isi merita din plin banii, mai ales ca eu le-am luat reduse, de la 140 de dolari la 90.
Din pacate imi sint fixe si nu ma pot bucura de ele la sala...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”