bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de doru_croc »

Un preot se despărţea de parohia sa după mulţi ani de slujire.
Pe lîngă masa de adio, enoriaşii s-au gîndit sa-i facă şi un cadou. Ca peste tot, a fost invitat şi un politician să spună cîteva cuvinte şi să-i înmîneze cadoul. Dar ca toţi politicienii, a întîrziat, şi atunci părintele s-a gîndit să umple timpul cu un discurs.
- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am făcut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gîndit că am fost trimis într-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a mărturisit că furase un televizor, că le-a furat banii părinţilor, că a mai furat şi la locul de muncă, pe lîngă faptul că avea o aventură sexuală cu soţia şefului. În unele ocazii făcea trafic şi vînzare de droguri şi la urmă a zis că i-a transmis o boală venerică sorei sale. Am rămas înmărmurit… stupefiat… şi foarte speriat! Dar după aceea am cunoscut lumea care nu semăna deloc cu acest individ. Mai mult, pot să spun că a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credincioşi şi că am trăit aici ani minunaţi!
În acest moment soseşte politicianul, aşa că l-au chemat repede să ia cuvîntul. După ce s-a scuzat pentru întîrziere a început astfel:
- Niciodată n-am să uit cînd a venit părintele în parohie… De fapt, am avut onoarea să fiu primul care s-a spovedit la el.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

???
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (109.93 KiB) Vizualizat de 1078 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

O gramada de pescari, cu scule de mii de dolari, momeala de sute de parai etc. Apare un tigan
cu un bat de 1,5 metri, o sfoara si un ac. Pune o boaba de mamaliga in ac si arunca. Scoate
numai crapi de 4, 5, 7, 10 kile.
Se uita la ei, si-i arunca inapoi. Restul pescarilor, innebuniti.
- Mai tigane, dar de cand te-ai apucat de pescuit sportiv?
- Adica cum sportiv, mancatzi-as?
- Pai prinzi, il arunci, prinzi, il arunci...
- Aaaaa, nu pescuiesc sportiv, ii arunc pentru ca n-am tigaie asa mare acasa.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Trei tauri au auzit ca fermierul va aduce inca un taur la ferma.
Primul taur: "Sunt aici de 5 ani. Nu renunt la niciuna din cele 100 de vaci ale mele pentru taurul asta nou."
Al doilea taur: " Eu sunt aici de 3 ani. si eu imi voi pastra toate cele 50 vaci."
Al treilea: "Eu sunt aici doar de un an si voi m-ati lasat sa am doar 10 vaci. Poate ca sunt mai mic decat voi dar tot imi voi pastra cele 10 vaci."
In acel moment camionul opreste in fata pasunii si din el coboara cel mai mare taur pe care l-au vazut. La 1500 kg el face sa se cutremure rampa de otel a camionului.
Primul taur: "Cred ca pot sa-i dau cateva vaci noului nostru prieten"
Al doilea : "De fapt cred ca am prea multe vaci in grija. Ma pot lipsi si eu de cateva. Nu caut sa ma cert cu nimeni"
Cel de-al treilea taur incepu sa bata pamantul cu copita, sa-si miste amenintator coarnele si sa pufneasca.
Primul taur: "Tinere, nu fi nebun! Lasa-l sa ia cateva din vacile tale ca sa supravietuiesti"
Al treilea taur raspunde: "Pe naiba! Poate sa-mi ia toate vacile din partea mea. Eu vreau sa ma asigur ca stie ca sunt taur"

Mai multe bancuri: http://mioritice.libertatea.ro/bancuri/ ... z2fH8XuEtU
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

- Viata - e liniutza dintre data nasterii si data mortii;
- Logica - este stiinta care ii permite barbatului sa nu inteleaga femeia;
- Vodca - bauta cu masura e buna in ori ce cantitate;
- Un optimist - este un om insuficient informat;
- Mai rau decat un prost lenes - este un prost cu initiativa;
- Intamplarea - este inevitabilul aparut din senin;
- M-au urmarit multe ganduri - dar am fost intotdeauna mai iute ca ele;
- Daca la o intrebare iti raspunde un filozof - nu mai intelegi ce-ai intrebat;
- Daca n-ai ce face - fa-o in alta parte.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un turist, într-un sat din Apuseni:
- Bade, dar înapoiaţi mai sunteţi în satul ăsta, nici curent electric nu aveţi! Măcar pot să cumpăr nişte brânză de oaie de la careva, pe aici? Poţi să-mi dai o adresă?
- No, apăi cum nu, domnule dragă, numai noteaz-o matale: http://www.brânzădeoaie.ro/.

Un tip intra intr-un bar cu un pistol.
- Cine a facut sex cu nevasta mea?! urla tipul.
Din spate se aude o voce :
- Ba, vezi ca nu ai destule gloante!

- Nu inteleg de ce te enervezi, draga mea. Tu ai vorbit si eu am tacut.
- Da, dar ai tacut intr-un mod foarte provocator.

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Inainte să plece în vacanţă, prietenii l-au avertizat:
- Ai grijă, acolo în Thailanda când agăţi vreo femeie. nu toate sunt ceea ce par a fi.
Aşa că a întâlnit acea femeie frumoasă . Arăta ca o femeie, dansa ca o femeie, săruta ca o femeie, dar când l-a dus la ea acasă şi a făcut o parcare laterală perfectă si-a ştiut că ceva nu e în regulă!:)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta.

De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor.

De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare.

In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate.

Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile.

Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe "dotarile" incredibile ale femeii.

Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus:

-Buna dimineata, Parinte, buna dimineata Parinte, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat.

Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti?

A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta.

Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un tanga minuscul, se indreapta catre ei.

Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un "buna dimineata, Parinte" si se indeparteaza.

Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:

-Doar o clipa, domnisoara.

-Da, raspunde aceasta.

-Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut stii ca suntem preoti fiind imbracati asa?

-Parinte, raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Care sunt efectele negative ale consumului de bere?
- Pe masura ce o consumi, are tendinta sa se termine...

Discutie pe facebook:
- Sunt inalta frumoasa, desteapta...
- Iti place sexul?
- Bineinteles!
- Faci 69?
- Da, peste cateva saptamani!...

Sotul se intoarce de la vanatoare.
- Ei, cum a fost vanatoarea, dragul meu?
- Normal , de-acum n-o sa mai cumparam carne o luna.
- Cuuum, ai impuscat un cerb?
- Nu, am baut tot salariul...

- Domnule doctor, boala de care sufar e o boala rara?
- Da de unde. Cimitirele sunt pline...

O bunicuta se prezinta la examenul de admitere la facultate. Ia toate examenele cu brio si intra.
Totusi, examinatorii, curiosi, o intreaba, la ce ii mai trebuie scoala la varsta asta, ca doar e pensionara...
- Ah, nicidecum pentru cariera. Barbatul meu, deunazi se falea prin birt si spunea, ca de aniversarea lui de 70 de ani, isi doreste sa reguleze o studenta... Na, iaca ii fac si eu un cadou...

Distractie de pensionar
Oamenii tineri, care încă muncesc, mă întreabă din când în când, ce fac cu timpul meu liber acum, că sunt ieșit la pensie... Ziua trecută, am fost prin centru la cumpărături. Am intrat într-un supermarket pentru 5 minute, ca să-mi cumpar o pâine. Când am ieșit, un polițist scria o amendă pentru parcare în loc nepermis. I-am zis:
- Ce-ar fi să iertați un pensionar de data asta?
El m-a ignorat și a continuat sa scrie amenda. I-am zis atunci că e un comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine și apoi a început să scrie alta amendă. Am continuat prin a-i spune că e un mâncător de rahat. A terminat și cu a doua amendă și a început să o scrie pe a treia. Am continuat așa vreo 20 minute. Cu cât îl zgândăream, cu atât scria mai mult. Nu-mi păsa... Eu venisem cu autobuzul. Barem mă distrez și eu putin la pensie...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”