Din pacate, nu se mai fabrica eu l-am achizitionat in 2006, ca set de rezerva, pret-ul lor de magazin era 350 lei si nu mai exista nici un link unde sa le vizualizezi. Ce iti pot spune despre ele, este ca sunt niste lansete puternice, eu l-am folosit la unul din concursurile de pe Darvari, la crap4ever 2006 cand am pescuit in stepi, de unde de altfel am scos si captura concursului in anul respectiv, pescuind la 120 m.
Cu placere, poate sa ma deranjeze si telefonic pt informatii suplimentare fara probleme. Ce pot sa-ti mai spun este ca blank-ul este mai subtire decat la lansetele din aceeasi gama de pret si sunt pe spigot, arata chiar bine pentru pretul lor.
nea vali am citit ma scuzati de raspunsul intarziat am avut probleme cu netu.da oferta e buna dar din pacate eu nam bani disponibili la ora actuala.astept sa vina pastele sa vad ce pot face.
Acum m-am intors de la concurs de la Darvari, da, sunt din Bucuresti, tel 0745.250.062, daca doresti sa le vezi cu cea mai mare placere, ne auzim la un telefon.