..............
IAR DAI DOVADA DE NESIMTIRE. ESTE ULTIMA OARA CAND PRIMESTI AVERTISMENT, LINKURI SUNT PERMISE DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO, PE BAZA DE CONTRACT. DACA NU ITI PERMITI NU FORTA NOTA !
:

Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:Fiule,
Ai avut ocazia sa afli si tu ca exista o pista in Timisoara. Dar a trebuit sa astepti pana am aparut eu. Ai avut ocazia sa constati si ca in federatie sunt oameni de calitate. Nu m-am implicat in organizare ca nu-i treaba mea. Eu doar am finantat competitia. Nu te speria de premiere. O sa fie o gala a pescuitului sportiv romanesc la sfarsitul anului si vom premia toti castigatorii.
PS Azi chiar am discutat cu MTS posibilitatea autorizarii participarii lotului national de fedeer la CM din Africa de Sud. Poti sa verifici. Intreaba de dl. Director Mihai Capatana. Iti poate confirma. Oricum AGVPS nu inscrie echipa si voi sunteti prea amarati sa mergeti pe banii vostri.
Ma indoiesc ca se poate intelege AGVPS-ul intr-o sedinta cu zeci de cluburi de pescuit din 4 ramuri diferite,poate doar daca vrea sa dea un comunicat de presa pe ideea daca va convine bine daca nu ma doare-n basca...oare nu era o varianta mai simpla sa vina pe Tancabesti sa stea de vorba 30 de minute cu majoritatea liderilor de cluburi inainte de tragerea la sort urmand ca ulterior sa se intalneasca cu Ovidius si 2-3 cluburi de la Bolsena...zic si eu asa,ca un fraierica-geamantan intrat in fenomen de 2-3 ani care cere parerea unui veteran uns cu toate alifiileoanavictor scrie:1 sunt invitate toate cluburile si asociatiile de la rapitori ,stationar ,musca nu doar crapistii,
Da,in opinia mea cel care are ceva de "vandut" umbla comis-voiajor la "clienti"oanavictor scrie:iar din gandirea ta ar trebui sa se deplaseze si in polonia la campionatul de spiniig de pe mal ,si la bolsena la wcc si la boilliesmania la un concurs privat si cine stie unde mai doresc pescarii .
Faptul ca nu sunteti sigur de ceea ce spuneti (vezi cuvantul "cred" din declaratie) ma face sa cred ca dupa atatia ani de "regim fanariot" nici macar nu stiti cine v-au fost conducatorii...pe de alta parte daca nu primesc nici un ban de la stat trebuie sa fie: SRL,SNC,II,SA,PFA sau ONG ...de curiozitate:din ce se autofinanteaa ?!?oanavictor scrie:2 nu cred ca sunt platiti din bani publici ,sunt o asociatie care se autofinanteaza .
Chiar credeti ca va lasa ciolanul din gura asa usor?! Si ce sa faca?sa vaneze muste pe tavan in scop de selectie controlata?! Ce vor mai raporta la sfarsitul anului la "autofinantator" ?oanavictor scrie:3 participarea cluburilor are drept scop de a se obtine independenta totala a participarilor la competitiile oficiale si autogospodaririlor acestora .