lanseta pentru marker

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
IULIAN C
Puncte: 0

lanseta pentru marker

Mesaj de IULIAN C »

Salutare,
Am si eu o intrebare,in ce priveste lanseta pt marker...desi n-am folosit pana acum,as face-o,insa nu cred ca am sa pot sa achizitionez o lanseta special pt asta!
Am insa,o telescopica baracuda acasa,luata de vreo 2 ani,
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=598
si scrie pe ea ca are actiunea de 150-250 g.
Credeti ca as putea-o folosi pt a marca locul de pescuit?
De ce vreau sa folosesc marker?!? Pt a nadi si momi in acelasi loc,fiind incepator,dau pestilor de mancare de pomana prin nadire si lanseuri haotice.
Stiu ca veti spune ca trebuie sa arunc "la ochi" cam in acelasi loc,dar realistic vorbind ,toata lumea stie ca apa, "te fura" rau de tot in ce priveste aprecierea distantei!!!
Astept f nerabdator sfaturile Dv,
Va multumesc!
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Iulian...pune-i un marker si lanseaza-l. Daca lansezi la fel de mult cu marker-ul ca si cu lanseta cu care pescuiesti e foarte buna.

Pune pe mulineta de marker un fir subtire si inaintas textil. Poate reusesti lanseuri o idee mai lungi decat cu cele de pescuit ca sa sondezi apa.

Andrei
Milionar excentric

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

[quote="Andrei_crapar"]Iulian...pune-i un marker si lanseaza-l. Daca lansezi la fel de mult cu marker-ul ca si cu lanseta cu care pescuiesti e foarte buna.

Pune pe mulineta de marker un fir subtire si inaintas textil. Poate reusesti lanseuri o idee mai lungi decat cu cele de pescuit ca sa sondezi apa.

Andrei,merci pt sfat!
Ne-am cunoscut cumva pe Stolnici la concursul caritabil in stand la Nini,sau ma insel?
Apropo de aruncari,sa nu te gandesti la 100-120 m,ca nu asta vreau pt ca prefer sa gasesc un platou,un prag,la maxim 80 si cred ca o sa reusesc sa arunc cu "batrana tele". Ce greutate are plum bul markerului?80-100?
Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

IULIAN C scrie: Andrei,merci pt sfat!
Ne-am cunoscut cumva pe Stolnici la concursul caritabil in stand la Nini,sau ma insel?
Apropo de aruncari,sa nu te gandesti la 100-120 m,ca nu asta vreau pt ca prefer sa gasesc un platou,un prag,la maxim 80 si cred ca o sa reusesc sa arunc cu "batrana tele". Ce greutate are plum bul markerului?80-100?
Da ai dreptate ne-am cunoscut la Nini in stand la Stolnici.
Referitor la greutatea plumbului de marker nu cred ca poti sa stabilesti asta fara a tine cont de ce poate lanseta...un plumb cu care sa atingi distanta maxima, sa incarce corect lanseta fara sa o rupa:) Cred ca 100g e maxim pt lanseta aia telescopica pe care vrei tu sa o folosesti.

Andrei
Milionar excentric

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Iulian

Incepe cu ce ai iar daca ai posibilitate pune pe mulineta fir textil, te va ajuta mai mult decat firul mono. Cum firul textil nu are elasticitate vei simti mai bine fundul apei.

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

gabisandu scrie:@ Iulian

Incepe cu ce ai iar daca ai posibilitate pune pe mulineta fir textil, te va ajuta mai mult decat firul mono. Cum firul textil nu are elasticitate vei simti mai bine fundul apei.
am vreo 2 role cu fir textil primit din america,e supersmecher,dar nu ma indur sa-l "agresez" cu markerul,il pastrez exclusiv pt innaintasi!
Multumesc oricum pt sfaturi,imi vor fi de folos!
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”