Moderator: gor965
De unde peste mare ? La ultimul concurs, cel mai mare avea 2.75 kg ! Pe A1 au fost cei din Africa de sud si parca au prins un singur ciortan de 2 kg !Vladut Mateianu scrie:
A 1 - castiga sectorul detasat si titlul de campioni mondiali la individual ! (cap de sector, cap de balta spre zona cu peste mare)
George, am fost la 2 campionate mondiale acolo, deci crede-ma ca stiu ce spun..... majoritatea pestilor sunt in jur de 1 kg, cei peste 2 kg sunt deja "dulapi"...gor965 scrie:De unde peste mare ? La ultimul concurs, cel mai mare avea 2.75 kg ! Pe A1 au fost cei din Africa de sud si parca au prins un singur ciortan de 2 kg !Vladut Mateianu scrie:
A 1 - castiga sectorul detasat si titlul de campioni mondiali la individual ! (cap de sector, cap de balta spre zona cu peste mare)![]()
Dupa socoteala mea, cel mai bun punctaj la grila il au Croatia si Ukraina (14 pct). Cel mai slab punctaj-Lituania (20 pct). Dupa cum sunt configurate grilele, punctajul pe B e diferit cred in zona aia cu despartitura. Exista si o dubla vecinatate intre Africa de Sud si Rusia (vecini pe B si C).
Pana una, alta, faci tu spume la gura de "BOALA COPIILOR" !!!Stefan Popescu scrie:Daca o sa faca un rezulta prost, sigur de vina o sa fie Popescu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Desfasurare nu gasesti nicaieri . Rezultate ar trebui sa gasim pe sit-ul oficial al federatiei portugheze. Cand am timp , eu ma mai uit pe cateva sit-uri din vecini si pe Facebook . Portugalia 3 pesti pe A, Croatia 1 peste pe B.arsinel scrie:Gor unde gasesc desfasurare ?