Rog pe cei care au folosit deja cobra de carbon de la dl Dan Mitranescu sa ne spuna si noua pareri pro sau contra(daca sunt) si cam la ce distante pot ajunge bilele aruncate cu ea!Multumesc anticipat!
cred ca nu ati citit atent enuntul!comentariile de pe forum sunt facute inainte sa aduca dl Dan cobrele!rog utilizatorii acestor cobre sa intervina in acest topic!multumesc!
Am folosit cobra si e foarte ok. Iti trebuie un pic de exercitiu pana te obisnuiesti cu ea daca inainte ai folosit una de plastic. Poti nadi usor la 100-120 de metri fara sa-ti oboseasca mana si fara sa te fortezi serios. E recomandat sa umezesti atat bilele cat si cobra pentru a castiga in distanta si pentru a evita spargerea bilelor in aer daca sunt foarte proaspete.
Pana acum nu am plangeri la adresa ei
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny
si eu am cumparat o cobra de carbon pt bile de 20 de la Dan M, am testat-o wk-ul trecut si pot sa spun ca pe cea de la korda de 20 nici n-am mai scos-o din husa.
Precizie : buna; distanta : 100-110 destul de usor (nu am dat mai departe pt ca acolo aveam patul de nada, dar parca cu ceva tehnica avea rezerve de mai mult); foarte usoara fata de korda de 20 (nu m-a durut umarul absolut de loc si am nadit aprape 4 kg de boilies in doua zile)
Nu le-am vazut si testat pe cele de la Adi (ca sa pot face o comparatie cu cele de la DM) dar fata de cobrele de plastic recomand pe cele de la DM.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Cobra de la Hakuyo este super ok.
Am aruncat cu ea si se comporta bine atat ca distanta cat si in ceea ce privesti usurinta in folosire.
Nu iti oboseste bratul in urma nadirii cu 1-2 kg de bile.