AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de Cristi Y »

JUSTIFICARILE FISCALE ALE FEDERATIEI , LA FEL DE FALSE CA SI FECALOMUL PREZIDENT :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
factura.JPG
factura.JPG (55.11 KiB) Vizualizat de 973 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:Ia cu pâine, maestre!
http://monsterfishtimisoara.ro/gallery/ ... ie-2013/8/
Urmează:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 478&type=1
Și surpriza fa fi CN de crap. Pe undeva pe aproape da bârlogul dumneavoastră!
ultimele 2 se vor desfasura la fel ca mansele de la doripesco din august si septembrie ,iar prima postata de dumneavoastra se stie cum sa desfasurat si in ce conditii si ce implicare a avut federatia ce cu onoare o conduceti !
Să vă postez decontul? Ia întrebați sportivii, câți bani au scos din buzunar. Poate vă trimite Dan F. Secoșan pozele cu delegațiile sportivilor și cheltuielile achitate de cluburi. inclusiv pentru antrenamentele oficiale! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cât o fi diferența de la 1.100 de euro la zero lei? :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Văd că Potaie ( sau tataie, cum o fi poreclit, nu știu) o dă cu o factură pro forma. Listeaz-o Potaie și șterge-te cu ea la gură. Stai ușor, că gura e mai sus! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite măi Potaie aici a fost concursul:
http://monsterfishtimisoara.ro/gallery/ ... e-2013/10/
Ce ai postat tu, ești tu și neamul tău prost. :lol: :lol: :lol: :lol:
Poză de familie!
Ultima oară modificat Mie Oct 02, 2013 17:45 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

pai tu te justificai cu ea bai mitiman jegos , nu mai tii evidenta la minciuni bolovane ?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cristi Y scrie:pai tu te justificai cu ea bai mitiman jegos , nu mai tii evidenta la minciuni bolovane ?
Să înțeleg că ți-am ghicit numele. Te cheamă POTAIE! :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

pe langa ca esti cretin mai esti si infantil , incerci sa divaghezi canalizand discutia spre mine , doar doar va uita lumea de promisiunile si angajamentele latrate de tine in ultimele doua luni , ai atarnat ca un pomanagiu la un concurs de feeder conciderand ca ai facut kakatul bici

vezi ca ai ramas singur bai muratura , unde este Buhac ?? macar a realizat in ceasul al 12-lea cu ce pramatie are de-a face

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ia cu franzelă ( vezi să nu o mănânci cu pâine):
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 478&type=1

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta-i ca factura proforma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daca spui ca esti bazat explica afirmatiile astea :

Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.

Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.

Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie.

Am vorbit deja cu Vali Vesa si i-am expus problema. Sportivii din lotul national trebuie sa fie legitimati la un club al Federatiei. Aceste legitimari se pot face rapid si pe durata scurta.

Daca Vali Vesa si pescarii de la Ovidius refuza legitimarea si trecerea pe documentele oficiale ale ministerului in vederea participarii la CM ii voi invita pe cei de la Piatra Neamt sa o faca.

Apoi pe cei de la Carp United.

Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.

A sosit vremea sa alegeti. La CM pe lista AGVPS sau pe lista MTS. Bentu sau Popescu.

Nimeni nu stie ce va fi si cine va avea castig de cauza. Pe cine va baga CIPS-ul in concurs.

Din punctual meu de vedere, cel mai bine ste sa mearga pescarii de la Ovidius (care s-au calificat) pe filiera MTS – Federatie. Costurile sunt suportate, iar demersul este legal.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Să zică mersi că i-am lăsat să participe. Faptul că strâmbele puse de uni de alde tine și Șelaru pe la MTS pentru a nu ne elibera autorizația de participare (pentru că un bou ca tine nu pricepe că eu respect legile) nu înseamnă că lotul Ovidius a fost îndreptățit să participe la CM, fără a deține autorizația impusă de lege. Noi le-am oferit sprijinul de a merge legal, dar l-au refuzat. Consecințele se vor vedea.
Ultima oară modificat Mie Oct 02, 2013 18:02 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

sau asta :

" Indiferent cine va reprezenta Romania la C.M in Portugalia FRPS va trimite 20 de suporteri la acest eveniment .
FRPS va suporta contravaloarea biletelor de avion si jumatate di pretul cazarii care va avea decat micul dejun inclus .
Luni revenim cu toate datele despre plecare -sosire . "

amandoua afirmatiile sunt facute de ciracii tai

nu mai incerca sa aburesti cu poze de balti , bulangiu mitoman

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”