Pot deschide un topic despre Dl Oana ?

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Pot deschide un topic despre Dl Oana ?

Mesaj de EX-UL »

NU vreau sa mut connflictele de colo-colo- dar am fost facut varza de Dl. oana pe www.crap.ro . Cred ca imi pot gasi dreptul la replica aici , Nu scriu nimic pina nu primesc Ok de la moderatori , pentru ca nu vrea sa extind conflictul ( strict legat de Campionatul Mondial - o acuzatie grava , etc ) , vinzare pesti , etc . daca nu se poate e OK - dar mi-ar face placere sa ii pot spune acetuyi domn tot ce stiu !

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Te rog frumos Val, nu te sfii !
Numai ca domnu Oana nu poate sa-ti raspunda deoarece accesul pe acest forum i-a fost restrictionat.
Dar de citit citeste, fi sigur..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Vreau sa precizez din start ca nu vreau scandal sau alte lucruri legate strict de acest aspect nefericit al pescuitului la crap.

- dat fiind ca topicul in care am fost facut in toate felurile de D-l Oana a fost inchis pe situl de la crap.ro , cred ca in virtutea unui drept de membru APCR ma pot apara aici . Fac asta , pentru ca pentru mine statutul de membru APCR inseamna ceva !! Si nu voi permite nimanui indiferent de varsta , viclenie , interse financiare , nesimtire ( sa suni pe cineva la 23.00 e deja lipsit de orientare !! ) , samd sa atace Asociatia si membrii ei .

Recte :

1. nu am pescuit pe Darvari niciodata la PLACERE decit in concurs . Am experiente amare vizavi de politica de "corectitudine" a d-lui Oana . Dinsul confunda concursurile ! Cind am cumparat eu in toamna pe Golful de linga casa d-lui , nada NASH de la Adriano ( eram venit la placere cu un vanator coleg cu mine - spritzuri , gratare , nu mai pomenesc ) , cu faza cind a furnizat dinsul pe bani sau NU ( nu stiu ! ) , in ultima zi de concurs - 20 kg de nada unei echipe vecine cu mine , care m-a facut sa pierd premiul 1 - la 9 kg , in favoarea unor colegi de breasla sau spritz ! Si cum dinsul are pestii asa mari si multi - e o diferenta de 1 peste !!!! Asta aferim de patron de balta - si combat si ideea aia timpita ca le-am propus eu arbtrilor 2000 EUR ca sa iau premiul , in masura in care premiul era de vreo 10000 lei - adica imi ramineau si mie bani de 1 carciuma ! Poate dinsul se baga la astfel de combinatii - dar eu il asigur ca atit timp cit traiesc - NU FAC ASA CEVA !!!!! Si daca miza era de 1 Land Rover - tot nu ma combinati D-le Oana !!

2. Ca sa lamurim si cu NENOROCIREA PESCUITULUI LA CRAP in Romania . NU am facut NICIODATA tam-tam dintr-un gest de onoare facut acum vreo 4-5 ani de zile - pentru ca daca am putut sa ajut pe cineva o fac si gata si nu fac POLITICA pe site . Dvs ma fortati sa spun adevarul si eu SUNT BUCUROS ca am judecat asa la aceea vreme .
Este adevarat ca am un cuvint de spus la AGVPS , dar l-am castigat GREU de tot prin cinste si onoare comportamentala si nu prin furaciuni si interese de balta , dar chiar si asa te asigur d-le Oana , ca d-l Selaru are alta judecata corecta , altceva decit vrei domnia ta . I-am propus ceva , si uite ca D-zeu si priceperea acestor FORMIDABILI baieti ai nostri( lotul national de 3-4 ani ) m-au ajutat sa nu ma fac de ras si le MULTUMESC PUBLIC pentru asta . De bine de rau :cry: - acesti baieti au adus mai multe medalii de la crap , decit in intreaga istorie a acestui sport - in Romania , in numai 3 ani !! Si Dvs ati fost parte din istoria pe bani a acestui sport si v-ati dovedit nepunticios la medalii . Cea mai buna performata pe care o aveti este un loc 1 ( castigat la tragere la sorti - pentru ca nimeni nu aprins NIMIC ) pe Orient sau Cassien .
Eu nu am performantele lor , dar dat fiind minima mea pricepere in pescuitul crapului ( pe care v-am dovedit-o pe unde v-am prind si in orice distributie posibila ) , am CREZUT in ei si uite ca D-zeu m-a jutat sa va scriu astazi ca Dvs a-ti mizat pe cai morti ! EU nu am mizat pe nimic - STIAM ca SUNT BUNI ! si nu vor face de ras Romania .
Imi pare rau ca astazi dupa 3-4 ani de coabitare tacita , trebuie sa recunosc PE FATA ca am ajutat lotul national , dar atit de mindru sunt de baietii astia ai nostrii !! Nu mi-am asumat niciodata un astfel de merit si sincer nici nu vroiam - dar Dvs m-ati obligat !! Eu nu am nenorocit nimic - Dvs o faceti constant !!
NU vroiam sa scriu aceste "dezvaluiri" - dar m-ati obligat prin postarile Dvs partinitoare , lipsite de un minim respect fata de cineva care nu se vrea superior macar prin pregatire academica , educatie elementara , samd , dar macar la pescuitul crapului................ Adica lasind la o parte o pasiune comuna - pescuitul crapului - pe noi doi nu ne leaga nimic - nu aveti cum recupera atitia ani de studiu universitar !! ( si din respect fata de Dvs nu ii cuantific aici ! - dar va spun atit - 2 facultati ! )

IMPORTANT ESTE SISTEMUL ALES SI REZULTATELE DOVEDITE !!


3. Si ca sa revin si la crapii aia de ii vind eu din Tincabesti - vreau sa va zic ca am unul de 17 kg in cada , care se zbate si vrea la Darvari . Ce ziceti il luati ? Este ieftin ca nu mai am bani de intretinere la scara blocului si ma taie astia de la gaze !!! Poate il iei matale si refaci flora si fauna pe Darvari ????????????????? :lol: :lol: :lol: Nu va zic decit - Lasa-ne ................................... cu pestii matale cu tot !
Si mai vreau sa va zic ceva - de cind mi-ai deschis matale capul ca pot vinde pestii de Tincabesti ( haram ! ) vreau sa va spun ca in piata Gorjului - am mare concurenta - e cineva care ii vinde cu ACTE - ca pesti de Darvari , cu greutati intre 5-10 kg !!!! :lol: :lol: :lol: Cine nu crede este o singura pescarie in Gorjului - si poate intreba de originea pestilor .

Avatar utilizator
Cezar Bibu
Mesaje: 553
Membru din: Lun Ian 10, 2005 10:34
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Mesaj de Cezar Bibu »

Valerica, da' esti pornit rau ! atentie insa, ca la treaba cu libelulele de pe celalalt site, ai cam exagerat, sau ai inteles gresit..

Oricum, pentru ca mi se pare corect fata de toata lumea, voi face toate aranjamentele ca accesul lui Victor Oana pe acest site sa fie permis. Probabil chiar din seara asta.

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Cezar Bibu scrie:Valerica, da' esti pornit rau ! atentie insa, ca la treaba cu libelulele de pe celalalt site, ai cam exagerat, sau ai inteles gresit..

Oricum, pentru ca mi se pare corect fata de toata lumea, voi face toate aranjamentele ca accesul lui Victor Oana pe acest site sa fie permis. Probabil chiar din seara asta.
Nu sunt pornit de loc , mai mult decit a fost Dl. Oana vizavi de mine pe crap.ro intr-o seara in care ma suna la 23.00 noaptea !
Imi cer scuze vizavi de cei cu libelulele - au avut si ei o exprimare aiurea ( ii felicit inca o data si sunt dator cu 1 spritz !! ) -dar fata de Dl. Oana eu nu mai comentez - in masura in care dinsul nu ma mai provoaca si nu mai scrie cu litere mari ca eu imi cumpar bautura din crapii de la Tincabesti pe care ii vind ! ( aferim !! )

Am raspuns la ceea ce ma "presa" pe intelect si cred eu ca am lamurit pe undeva lucrurile , in masura in care eu nu pescuiesc pe balta dinsului si nu pot fii atacabil din acest punct de vedere . Poate sunt multi care ar spune multe dar le este frica ca nu vor mai fii primiti pe balta - eu nu am aceasta constringere si zic eu ca la ce magarii spune acest domn despre mine - i-am raspuns civilizat . Pina la urma nici asa mare diferenta e varsta nu este intre noi ca eu sa il tot domnesc si sa ii suport otrava scrisa pe situri !!

Avatar utilizator
Dan Mateianu
Site Admin
Mesaje: 3211
Membru din: Mie Ian 16, 2008 9:52
Puncte: 300
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Dan Mateianu »

D-nul Oana are userul activ acum, deci poate posta.

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Nu tin neaparat la un dialog cu Dl. Victor Oana . Am vrut doar sa-i raspund zic eu cit se poate de civilizat , la o seama intreaga de injurii si jigniri scrise cu litere mari , public . Gravitatea lor o puteti aprecia si voi .
Din punctul meu de vedere nu pot avea un dialog cu cineva care m-a jignit atit de rau si cu atita insistenta.
Cred ca postarile dinsului facute la adresa mea pe acel topic sunt fara precedent pe un site de pescuit din Romania .

dinu sorin
Mesaje: 15
Membru din: Dum Mar 05, 2006 13:55

Mesaj de dinu sorin »

salut Val
Ma bucur ca ti-ai revenit in legatura cu libelule!
Poate ca postarea respectiva a fost un pic ambigua(majoritatea celor care au citit respectiva postare au inteles exact despre ce a fost vorba)Citutul in graba te-a facut sa faci niste afirmatii neadevarate care ne-au durut.
Cand vezi munca de cateva saptamani(se includ si antrenamentele)calcata in picioare te cam apuca alea rele.
Cat despre spritz,il dam noi,ca doar am castigat!!!!!!!!!!!!!
Referitor la conflictul cu NEA VICTOR(iscat pe un forum) sper sa o rezolvati face to face ca 2 oameni maturi,nu pe forum.

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

Ok Sorine - inca o data imi cer scuze , dar eram nervos si am citit printre rinduri . Felicitari inca o data si la mai mare !

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bravo Val, bine ca mai sunt si oameni cu coloana vertebrala !
Totusi, doar ptr un om, crezi ca merita atatia nervi ? :roll:
Dumnezeu nu doarme ! Astazi am venit de la Sarulesti si am aflat CINE a furat un crap de 16 kg de la Sarulesti si i-a dat drumul in balta darvari..... :oops: :cry:
Incerci ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”