o partida pe Walter

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

aladin
Puncte: 0

o partida pe Walter

Mesaj de aladin »

alaturi de un bun prieten , ne-am hotarat sa facem o mica partida de 24 de ore pe Walter. ajunsi pe balta dimineata , am inceput sa scoatem din masina ,sa ne asezam tabara.
eu am hotarat sa pescuiesc plantat , sa incerc noul sortiment de porumb gata preparat de la senzor cu aroma de scortisoara, iar prietenul meu a pescuit aruncat din mana cu momitoare, folosind nada Senzor AMIX Miere 1kg.
taxa pe balta e de 60 lei pe 12 ore...se poate pescui cu un nr de 5 scule...si se poate retine peste in limita bunului simt.
pot spune ca am avut o partida reusita , reusind sa scot 3 buc de cteno cu greutatea intre 4 kg si 3 kg buc, si 5 romanesti cu greutatea intre 4 kg si 2 kg bucata.
iar marea captura a fost un crap oglinda de 6 kg .
cam asta a fost partida noastra pe walter, cu care sper sa ma intalesc cat mai repede :):):).

fire intinse :)

ciprian andrei
FIELDTESTER SENZOR PLANET
http://WWW.SNZ.RO"

florin pocris
pescar de competitie

Re: o partida pe Walter

Mesaj de florin pocris »

aladin scrie:alaturi de un bun prieten , ne-am hotarat sa facem o mica partida de 24 de ore pe Walter. ajunsi pe balta dimineata , am inceput sa scoatem din masina ,sa ne asezam tabara.
eu am hotarat sa pescuiesc plantat , sa incerc noul sortiment de porumb gata preparat de la senzor cu aroma de scortisoara, iar prietenul meu a pescuit aruncat din mana cu momitoare, folosind nada Senzor AMIX Miere 1kg.
taxa pe balta e de 60 lei pe 12 ore...se poate pescui cu un nr de 5 scule...si se poate retine peste in limita bunului simt.
pot spune ca am avut o partida reusita , reusind sa scot 3 buc de cteno cu greutatea intre 4 kg si 3 kg buc, si 5 romanesti cu greutatea intre 4 kg si 2 kg bucata.
iar marea captura a fost un crap oglinda de 6 kg .

cam asta a fost partida noastra pe walter, cu care sper sa ma intalesc cat mai repede :):):).

fire intinse :)

ciprian andrei
FIELDTESTER SENZOR PLANET
http://WWW.SNZ.RO"

mai taie din ele d'ale dreaq! :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

lulupescar scrie:
aladin scrie:alaturi de un bun prieten , ne-am hotarat sa facem o mica partida de 24 de ore pe Walter.

mai taie din ele d'ale dreaq! :lol: :lol: :lol: :lol:
lulu, nu mai rade, saptamana trecuta tot pe Walter o alta persoana a avut doua prezentari violente de i-a smuls pickup-ul cu totul la mulinete, probabil ca aladin cunoaste./ a auzit intamplarea. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

gabi1 scrie:
saptamana trecuta tot pe Walter o alta persoana a avut doua prezentari violente de i-a smuls pickup-ul cu totul la mulinete, probabil ca aladin cunoaste./ a auzit intamplarea. :wink:
din ce dreaq erau mulinetele? din plastilina? :lol:

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Lao scrie:
gabi1 scrie:
saptamana trecuta tot pe Walter o alta persoana a avut doua prezentari violente de i-a smuls pickup-ul cu totul la mulinete, probabil ca aladin cunoaste./ a auzit intamplarea. :wink:

astanu o auzisem pana acum...ca se poate smulge un pick-up din trasatura!!!
pot sa rad in continuare??
:lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lao scrie:
gabi1 scrie:
Cica erau niste DAM Quick 331, insa de frica racilor a uitat frana stransa la maxim. :idea: :wink:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Mesaj de avatar »

EVITATI ACEASTA BALTA ARE 3 PESTI TOTI SI PE AIA IA PRINS COLEGUL DE MAI SUS!!!PAZNICII DE
NOAPTE DE O NESIMTIRE APARTE!!!!
dincolo era mai ieftin!!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

avatar scrie:EVITATI ACEASTA BALTA ARE 3 PESTI TOTI SI PE AIA IA PRINS COLEGUL DE MAI SUS!!!PAZNICII DE
Cine i-a prins pe toti trei, Aladin sau altcineva :roll: :lol:

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

avatar scrie:EVITATI ACEASTA BALTA ARE 3 PESTI TOTI SI PE AIA IA PRINS COLEGUL DE MAI SUS!!!PAZNICII DE
ceva mai concret se poate?
"X13"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In legatura cu paznicii nu ma pronunt, dar balta sta mai mult decat bine la populatia piscicola... si asta nu ti-o scriu din povesti.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”