AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie: Iar o dai prin bălării? Ia spune cine și cui a dat spăgile!
PS Când m-am referit la copii, am crezut că nu e nevoie de ghilimele. Federația asta s-a născut datorită mie. Acum ai priceput? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Am impresia că eu voi fi cel care va face curățenia în mizeria în care s-a aflat până acum pescuitul sportiv din România!
Federatia aia nu "s-a nascut" ci s-a infiintat la comanda si sub semnatura cuiva. Intre ea si copilul meu care e real, dorit, nascut si crescut de mine sunt destule diferente care impun o anumita conduita. Stiu ca nu esti dotat cu capacitatile necesare ca sa te porti corespunzator, dar nu intra in intimitatile mele ca te ard grav.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Hai, pa! Ai început deja să devii plictisitor!
Eu am devenit plictisitor paiata?! Ia uite ce zice HG-ul cu care incerci sa manipulezi lumea:

HOTARARE Nr. 884 din 3 iunie 2004
privind concesionarea unor spatii cu destinatia de cabinete medicale
ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 526 din 10 iunie 2004
Urban culture.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Inaltul decret regal 3139/1938, HCM 3216/1953, Legea 12/1964, Legea 192/2001 și OUG 23/2008. Dar tu ești prea prost să înțelegi principiile de drept, prin care legile nu se aplică retroactiv. Pricep unde bați, dar Legea 69/2000 este împotriva ta.

Ipocritule , toata insiruirea aia de legi si decrete nu recunoste pescuitul ca sport , esti prea dobitoc daca crezi ca poti sa manipulezi lumea cu fantasmagoriile tale

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ti-a scapat aiurea? Incerci sa-ti bagi nasul si in medicina? Vrei sa faci si pe-acolo vreo federatie?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iote Gogaie ce se zice despre L69/2000 in preambul:

Legea nr. 69/2000, legea educatiei fizice si sportului, consolidata 2009

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 200 din 9 mai 2000

Versiunea a fost consolidata prin:
Legea nr. 221/2003
OUG nr. 64/2003, aprobata prin Legea nr. 194/2004
Legea nr. 472/2004
O.U.G. nr. 119/2005
Legea nr. 293/2005
O.U.G. nr. 205/2005
Legea nr. 241/2007
Legea nr. 34/2009

Atentie Versiunea consolidata de fata nu are un caracter oficial, are un caracter pur informativ, poate sa nu fie actualizata, nu poate fi folosita in niciun cadrul oficial, DreptOnline.ro neasumandu-si nicio raspundere pentru eventualele prejudicii aduse de utilizarea ei, indiferent de forma, destinatie si scop. Pentru orice inadvertenta identificata, va rugam sa ne contactati la office@dreptonline.ro
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:Uite pentru ca tot m-ai starnit si vine iarna o sa fac un colaj cu toate ineptiile indrugate de tine pe forumurile de pescuit ca intamplator te-am gasit pe destule si am sa te ajut eu sa iei cea mai inteligenta decizie din viata ta si sa iesi definitiv din pescuit :wink: .

Cornele , exista toate postarile , si exista si date amanuntite despre cluburile care au constituit federatia

ca fapt divers , la CSAMB s-au dus la puscarie un lot de persoane pentru ca se foloseau de nume fictive pentru eliberarea de retete

aveti putintica rabdare , vorba lui nenea Iancu :D :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ia mai uite Gogaie:

(4) Modificarea statutelor sau a actelor constitutive ale federatiilor sportive nationale este supusa procedurilor prevazute de lege, dupa ce s-a obtinut avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
Ia vezi si art 6 ce zice.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
cornel.s scrie:Uite pentru ca tot m-ai starnit si vine iarna o sa fac un colaj cu toate ineptiile indrugate de tine pe forumurile de pescuit ca intamplator te-am gasit pe destule si am sa te ajut eu sa iei cea mai inteligenta decizie din viata ta si sa iesi definitiv din pescuit :wink: .

Cornele , exista toate postarile , si exista si date amanuntite despre cluburile care au constituit federatia

ca fapt divers , la CSAMB s-au dus la puscarie un lot de persoane pentru ca se foloseau de nume fictive pentru eliberarea de retete

aveti putintica rabdare , vorba lui nenea Iancu :D :D
Stiu Cristi. Stai sa vezi ce-l cant pa fraier si nici macar nu-si da seama desi i-o zic de-atatia ani.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cristi Y scrie:ca fapt divers , la CSAMB s-au dus la puscarie un lot de persoane pentru ca se foloseau de nume fictive pentru eliberarea de retete
este vorba de fapt de CASMB

au fost citati la audieri la DNA in acel dosar 2600 de oameni a caror identitate aparea pe retete si erau diagnosticati cu diferite boli
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:
Cristi Y scrie:ca fapt divers , la CSAMB s-au dus la puscarie un lot de persoane pentru ca se foloseau de nume fictive pentru eliberarea de retete
este vorba de fapt de CASMB

au fost citati la audieri la DNA in acel dosar 2600 de oameni a caror identitate aparea pe retete si erau diagnosticati cu diferite boli
E o problema in toata tara cu CAS-urile. Peste tot s-a fraudat. Ca si acolo vine vremea curateniei. Cat de prost trebuie sa fie individul incat sa nu-si dea seama ca tocmai el e cu musca pe caciula?!
Atat de prost.
Ultima oară modificat Vin Oct 04, 2013 15:01 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”