Va salut pescari! Am nevoie de seturi de cate
doua lansete de 3.60 pt situatii diferite de
pescuit .
1- lansete puternice pt distanta 100-120m,
momitoare mari,saculeti grei etc . Aici ar fi
Mtx sau.......?
2- lansete de 3lb progresive sau semirapide pt
100-120m plumb, saculeti mici. Ar fi Fox,
Daiwa mission x, Windcast, Longbow, Shimano
Catana bx, Beastmaster bx sau.......?
3.60 pt ca ma impac mai bine cu aceasta
lungime. Am avut de 3.90 pana acum Maver,
Sert, Shimano, Hakuyo.
Bugetul este de maxim 450 lei/bucata.
Lansetele le voi lua noi.
Despre lansetele de la pct 2 nu stiu nimic si
sunt foarte confuz in legatura cu actiunea
acestora. Site-urile nu m-au lamurit de loc. Nu
am gasit decat informatii sumare.
Va multumesc!
Iti recomand beastmaster bx 12' 3. 25 lbs. Eu am de 13' cu 3.5 lbs dar as vrea sa mi iau si eu de 12. E parera mea. Sunt niste lansete cu un blanc f bun insa finisajele nu sunt chiar exceptionale. Te ajuta si la aruncare si in drill. Asta e o parere personala insa cel mai corect e sa testezi mai multe bete
Si sa vezi care ti se potriveste.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Salut Bogdan. Am luat de la tine mai demult un spod cormoran akx in zona baneasa. Pacat ca ai dat maver genesis, erau niste lansete ff bune.
La 3.60 pt distanta eu iti recomand ce am luat eu si nu regret o secunda - Mtx 12 de 3.60, cele cu mandrina de metal. Sunt excelente pentru distanta, dar problema este ca nu mai gasesti, poate doar in dragonul 7 la Dong. Am dat 200 ron pe o bucata la el in dragon sa imi completez setul, si asta cu o spaga suplimentara la vanzator sa caute mai bine in depozit.
La punctul 2 eu tot pe maver genesis as merge de 3.60 si 3lbs, kkarp adamant tot la 3lbs sau cormoran akx
Bafta
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Salut. Nu te-am uitat. Intradevar de maver ge am fost foarte multumit. Multumit am fost si de spod. Si-a facut treaba f.bine pt marcaj. Din cauza timpului si baltilor nu prea mai pot pescui la crap asa cum trebuie. Mtx 14 3.60 as dori dar totodata si niste lansete de 3lb. Pescuiesc 90% din timp la stationar cu rubeziana, match, feeder partide scurte. Piticul de pe creier imi spune ca parca ar arunca si 2 bete de crap. in apa din cand in cand.
Apropo ai nadit cu spodul? Cum merge? Eu nu am nadit niciodata cu el.
Spodul l-am dat dupa ce am luat mtx 12. Am 3 bucati dintre ele de 4 lbs, si nadesc cu ele fara probleme. Am avut un set de akx, de accea am luat spodul dar le-am dat pe toate. Sincer mie unul chiar mi-au placut aku-rile . Am cautat o perioada kkarp adamant care mi-au placut foarte mult. Am probat pe balta si varianta de 3.90 si 3.5lbs si cea de 3.60 si 3lbs. Bune de tot. Dar dupa ce am vazut mtx 12, primul model, cel copie dupa peltzer mtx cu mandrina de metal am zis sa merg pe el si nu regret.
Simt si eu din cand in cand nevoie de niste lansete mai moi, si ma uitasem la niste maver genesis de 3.60 si 3lbs si adamant-urile de 3.60. Altceva nu prea m-a atras sincer
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Genesis de 3.60 are inele micute. Cel de plecare este 30 parca. La Kkarp adamant am vazut ca au aparut o serie numita long cast. Imi pare rau ca nu am avut timp sa ajung acum la targ la expo poate vedeam mai multe si imi faceam o parere. Doua mtx 14 de 3.60 tot imi iau.
beastmaster sau forcemaster de la shimano, de 3,5 lbs sau chiar 3,25
mie mi se par cele mai potrivite in banii astia. or mai fi si altele, dar pe astea le cunosc si am incredere maxima in ele
marian_popescu scrie:beastmaster de la shimano, de 3,5 lbs sau chiar 3,25
mie mi se par cele mai potrivite in banii astia. or mai fi si altele, dar pe astea le cunosc si am incredere maxima in ele
Acelasi sfat il dau si eu. Beastmaster are un raport calitate/pret/performante greu de egalat.