Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
la Gusti.....mirceacaragin scrie:As dori sa imi fac si eu "revizia" la mulinete, Shimano XTA, ma poate indruma cineva de unde sa incep sa le desfac? si care componente mai exact ca sa nu desfac si piese care nu sunt necesar a fi desfacute...
multam anticipat!
Evident !robyvan scrie:la Gusti.....mirceacaragin scrie:As dori sa imi fac si eu "revizia" la mulinete, Shimano XTA, ma poate indruma cineva de unde sa incep sa le desfac? si care componente mai exact ca sa nu desfac si piese care nu sunt necesar a fi desfacute...
multam anticipat!![]()
eu zic sa stai la un locmirceacaragin scrie:As dori sa imi fac si eu "revizia" la mulinete, Shimano XTA, ma poate indruma cineva de unde sa incep sa le desfac? si care componente mai exact ca sa nu desfac si piese care nu sunt necesar a fi desfacute...
multam anticipat!
Ti-am dat un link mai sus catre un filmulet in care se prezinta pas cu pas ce te intereseaza pe tine. Sa schimbi arcul cu o bucsa e super simplu.burtea grigore scrie:Pai nu ma bag sa le fac eu ptr ca nu stiu ..dar la bucuresti e cam departe sa vin deoarece sunt constantean si e cam departe ptr asta ...de ci va rog daca se poate sa puneti un filmulet daca aveti si voi pescari mai vechi stiti cum se face...stima ...fir intins.