JACHETA/PANTALONI PESCUIT HART BIETER/HILLMAN GENESIS NOI

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JACHETA/PANTALONI PESCUIT HART BIETER/HILLMAN GENESIS NO

Mesaj de popescu59 »

Aceleasi produse sunt pe stoc la GIPO doar ca au disparut numerele cele mai cautate :shock: :shock: geaca este undeva la 2,5 mil iar pantaloni la 1,7 mil daca , cautati nr mai mici gasiti cu siguranta , findca nr mari au fost luate de cei care se ocupa de chilipiruri. Daca nu le aveti de la Gipo postati factura aici de la ele sa vada tot omul cit de serios sunteti.
Aceste produse sunt puse la vinzare de dv pe toate siturile care se ocupa de vinzari , deci e clar ca detineti mai multe bucati .
Si inca o problema am devenit coleg cu dv care sunteti pe acest forum de 2 saptamini exact de cind ati scos la vinzare produsele :lol: :lol:

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

uitati mesajul de pe mp care l-am primit de la un adevarat coleg de forum in momentul cind i-am scris dl wiking ca vreau sa cumpar geaca .

(Nae vezi ca le gasesti la Gipo la Gara de Nord. Au intrat in faliment si tot ce gasesti la ei in magazin sunt la pret de achizitie. Saptamana trecuta am fost pe acolo si pantaloni erau 150 de lei si jacka parca 230 lei. Mare minune daca baiatul nu le-a cumparat de acolo si le vinde sa faca un mic profit)

Asa ca dl meu stimat coleg ati dat gres .

wiking

Mesaj de wiking »

Din pacate n-ai nimerit-o. Daca vrei sa fii credibil spune si numele colegului ca sa poata sa confirme. Daca treci pe acolo, asa cum am facut eu de curiozitate, vei afla ca chiar de pomana, la 150 lei, nu au avut nici ei niciodata, ci la 220 daca am retinut bine, pantalonii, iar jacheta in jur de 260 si asta doar pe ca mai aveau numai marimi mici. Au avut si elice de motor minn kota la 47 lei care, in magazine, este de la 150 lei in sus, au avut si motor mercury de 5 cp la 38 milioane dar s-a dat acum un an jumatate. La fel si cu jachetele si pantalonii, nu mai au de mult, iar in magazine pretul cel mai mic este 530 lei in acest moment fata de 399 lei cat cer eu si repet, daca mai erau la gipo, luam vreo 10, nu una!
Nu cer preturi aberante chiar daca eu ies in pierdere iar jacheta e noua!

wiking

Mesaj de wiking »

jacheta profesionala noua disponibila !

wiking

Mesaj de wiking »

Disponibila

wiking

Mesaj de wiking »

marime xl, noua, in cutie

wiking

Mesaj de wiking »

jacheta profesionala impermeabila de iarna, noua marime XL

wiking

Mesaj de wiking »

399 lei, jacheta de iarna, profesionala pentru vanatoare si pescuit, noua in cutie originala cu toate etichetele, in magazine de la 560 lei
Am una si n-as da-o pe nici o geaca,e comoda, permite miscarea bratelor liber ca la sala de gimnastica fara sa simti ca "te tine" pe la vreo cusatura, ceva !
iar de frig , vant si umezeala protejaza perfect !

wiking

Mesaj de wiking »

jacheta noua profesionala disponibila la un pret extraordinar !!

wiking

Mesaj de wiking »

Jacheta profesionala pentru vanatoare si pescuit hart bieter noua, sigilata marime xl la 399 lei cu transport inclus ,pe piata este 650-680 lei !!
cu jacheta asta poti pescui la copca ca si cand ai sta in propria sufragerie !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”