Cort anaconda Fortress

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ingerasdefoc
Puncte: 0

anaconda fortress

Mesaj de ingerasdefoc »

va salut!vreau sa-mi iau un cort Anaconda Fortress http://onlineshop.angler-markt.de/Zelte ... -Zelt.html
si ma intereseaza dak stie cineva ceva despre cortul asta(in afara de dimensiuni si alte date) ma intereseaza dak e o firma cat de cat serioasa si dak fac lucruri de calitate.va multumesc.

darius123

Re: anaconda fortress

Mesaj de darius123 »

Recomand campingul(cort, pat, scaun, masutze,umbrele,saci dormit) si bagajeria de la Anaconda.La mulinete, lansete si avertizori stau destul de prost.In Germania si Austria firma Anaconda este una de top, foarte cautata.Referitor la Fortress, este un cort laudat in timp, foarte spatios, dar este un model cam vechi, un mare minus este lipsa geamurilor.Momentan am un cort Anaconda Glasshouse, de care sunt foarte multumit.Un alt cort interesant de la ei este Anaconda tepee Ts 140&205, mai ales pentru perioada cat temperatura nu este foarte scazuta, datorita aerisirilor mari din tavan.Daca cumperi cortul de nou, te sfatuiesc sa te orientezi catre altceva, gasesti corturi mai bune.Daca il cumperi de la Nitu, merita, avand in vedere preturile mici la produsele Anaconda.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

ingerasdefoc scrie:va salut!vreau sa-mi iau un cort Anaconda Fortress http://onlineshop.angler-markt.de/Zelte ... -Zelt.html
si ma intereseaza dak stie cineva ceva despre cortul asta(in afara de dimensiuni si alte date) ma intereseaza dak e o firma cat de cat serioasa si dak fac lucruri de calitate.va multumesc.
Am avut acest cort, își merita fiecare bănuț, un lucru de calitate, pe lângă dimensiunile colosale dacă ii mai pui și winterskin nu mai pleci după balta.Îți recomand acest cort.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ms pt sfaturi:)nu cumva are geamuri doar in partea frontala?din poze asa se vede

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

prima data am vrut sa iau Comandorul de la senzor..e mare cum imi place mie sa fie un cort(pt ca urasc sa merg in cort aplecat:))k sa nu mai vb de mersul in genunchi:)) numai ca e mult mai scump k fortress-ul.comparativ cu pretul de afara al anacondei e ok comandorul.comparativ cu pretul lui tata nitu e mult mai ok anaconda.nush ce combinatii are Nitu cu cei de la anaconda dar 800 de lei e o nimica toata pt un astfel de cort.imi place si modelul tau Darius!misto k e luminat si aerisit.diferenta dintre fortress si al tau e la rezistenta la coloana de apa.al tau rezista la 5000 mm iar fortress rezista la 8000 mm.ideea e ca ambele sunt 100% impermeabile:))oricum..bine ca nu m-am grabit cu senzorul..mi-ar fi parut rau cu siguranta!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu am ales comandorul de la senzor
mi se pare un cort de super calitate la banii investiti in el
am putut sa stau in el ca umbrar la 35 grade afara
singura greseala la comandor e ca nu se potriveste groundsheet-ul dar daca dormi in pat (si nu pe saltea ca mine :)) nu ai nevoie de groundsheet.
Critic echilibrat

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

e bun comandorul.numai ca eu cand vad cusaturi si 2000 de gemulete pe cort ma apuca jalea:))am eu un fix cu asta..pt mine cortul rezistent e ala simplu.care formeaza un intreg.ala ofera protectie buna.altii sunt de alta parere.eu pt umbra folosesc o umbrela din aia mare pe patru picioare.ai aerisire din toate directiile.diferenta dintre anaconda si senzor e la marime rezistenta la coloana de apa.treaba asta cu coloana de apa e o chestie asa de fitze mai mult.atata timp cat un cort cu rezistenta la coloana de apa 5000 e impermeabil 100%..pai ala de 10000 de mm ce mai face?:))

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

numai ca eu cand vad cusaturi si 2000 de gemulete pe cort ma apuca jalea:))
Pai, te apuca jalea cam degeaba. Asta e doar o prejudecata. Atat si nimic mai mult! Ma rog, fiecare cu piticii lui, eu insumi sunt unul dintre cei care, intr-o foarte mica masura, poate sa "critice" aspectu' asta (ma refer la "pitici") la altii! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

sa inteleg k esti psiholog nu? :)))

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

ingerasdefoc scrie:sa inteleg k esti psiholog nu? :)))
Nu, din propozitia "intr-o foarte mica masura", sa intelegi ca sunt unul care, la randu-i, are multi pitici! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”