Cort anaconda Fortress

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Marian Tomescu
Puncte: 0

Re: anaconda fortress

Mesaj de Marian Tomescu »

Dacă te intrebi care e combinatia lui Tata Nitu cu anaconda, o sa vezi când o sa primești cortul, adică o sa vezi ca e second hand, intr-o stare mai buna sau mai proasta. De asemenea vezi ca nu e pe stoc mereu, doar când primeste....
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

tomBV scrie:Dacă te intrebi care e combinatia lui Tata Nitu cu anaconda, o sa vezi când o sa primești cortul, adică o sa vezi ca e second hand, intr-o stare mai buna sau mai proasta. De asemenea vezi ca nu e pe stoc mereu, doar când primeste....
bine de stiut ;)

darius123

Mesaj de darius123 »

Cum ai noroc.Am primit produse noi, cu eticheta cu defecte foarte foarte mici.Am primit produse second, care au avut nevoie de mici reparatii.In general, sunt produse care nu mai pot fi vandute de noi in magazinele(defecte mici, expozitii, etc) de afara, produse second folosite de echipele Anaconda, produse cu defecte mai mici sau mai mari, pe care Nitu le repara si le revinde.In general, el iti zice starea produsului in mare, dar multe defecte mici le sesizezi in timp.Per general sunt foarte multumit de produsele de la el, daca am avut 2-3 produse care nu le-am putut folosii, dar m-am inteles cu el.Singura problema, primeste rar marfa si foarte putina.Nu face rezervari cu mult timp inainte, trebuie sa te ti mult de el, sa il suni in primele zile cand primeste marfa.Spor la cumparaturi...

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

prefer sa dau 100 de euro in plus si sa-l iau nou!la winterskin ma mai gandesc dak il iau nou sau second.insa cortul il voi lua nou.ms Darius

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

darius123 scrie:Cum ai noroc.Am primit produse noi, cu eticheta cu defecte foarte foarte mici.Am primit produse second, care au avut nevoie de mici reparatii.In general, sunt produse care nu mai pot fi vandute de noi in magazinele(defecte mici, expozitii, etc) de afara, produse second folosite de echipele Anaconda, produse cu defecte mai mici sau mai mari, pe care Nitu le repara si le revinde.In general, el iti zice starea produsului in mare, dar multe defecte mici le sesizezi in timp.Per general sunt foarte multumit de produsele de la el, daca am avut 2-3 produse care nu le-am putut folosii, dar m-am inteles cu el.Singura problema, primeste rar marfa si foarte putina.Nu face rezervari cu mult timp inainte, trebuie sa te ti mult de el, sa il suni in primele zile cand primeste marfa.Spor la cumparaturi...
exact aceeasi este si parerea mea. si eu am luat produse de la el si sunt f. multumit dar am avut sansa sa vad ce iau inainte de a cumpara. inca o mentiune:
cand primeste marfa nu stie ce primeste, ia totul en-gros, dupa care face preturile in functie de starea produsului. oricum daca ai probleme il returnezi fara probleme. dupa mine este o optiune buna cand vrei sa economisesti bani sau nu ii ai..... apoi si calitatea conteaza. un exemplu: am luat o umbrela hakuyo, noua, prin care la prima utilizare a patruns apa cu 140 de lei, am vandut-o imediat si am luat una de la Tata Nitu cu 100 de lei, reconditionata, dar fara nici un defect si nu curge un strop dupa folosiri multiple. tu decizi dar eu te sfatuiesc sa incerci!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ai dreptate Tom.am timp sa ma hotarasc pana la anu;)

Sorin Daringa

Cort anaconda Fortress

Mesaj de Sorin Daringa »

Vreau sa-mi achizitionez un cort Fortress si as dori niste pareri pro si contra despre el de la cei care-l folosesc.
Multumesc frumos.
Imagine

ingerasdefoc

Re: Cort anaconda Fortress

Mesaj de ingerasdefoc »

salut.am vazut cortul la cineva,e ff rezistent si incapator dar are o singura problema..vara mori in el..nu are guri de ventilatie in spate.momentan si eu sunt in dubii si cred ca o sa cumpar un FOX ROYALE XXL pt ca e si mare si f bine ventilat.iar diferenta de pret nu e asa mare

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

cred ca dupa lupte seculare am gasit si cortul mult visat!!
http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... 0-000.html

Nemtii l-au numit "camera cu aer conditionat" :)
ei sustin ca sta ff bine in fata furtunilor.stie cineva daca ferestrele alea de pe acoperis se inchid sau se pune winterskin-ul ala deasupra si atat?ca daca nu se inchid la un vant de jos in sus cred ca baga curent pe sub winterskin si intra in cort..pana mea..imi place la nebunie cortul.e mare cum vreau sa fie,super ventilat.nu stiu care-i treaba cu ferestrele alea..daca ma poate ajuta cineva cu informatii i-as fi recunoscator

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Si eu am mai intrebat lucrul ala cu acoperirea ferestrelor.dar nu am primit nici un raspuns.Referitor la ce mi-ai propus nu te pot incurca momantan.Sorry.
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”