Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
bine de stiuttomBV scrie:Dacă te intrebi care e combinatia lui Tata Nitu cu anaconda, o sa vezi când o sa primești cortul, adică o sa vezi ca e second hand, intr-o stare mai buna sau mai proasta. De asemenea vezi ca nu e pe stoc mereu, doar când primeste....
exact aceeasi este si parerea mea. si eu am luat produse de la el si sunt f. multumit dar am avut sansa sa vad ce iau inainte de a cumpara. inca o mentiune:darius123 scrie:Cum ai noroc.Am primit produse noi, cu eticheta cu defecte foarte foarte mici.Am primit produse second, care au avut nevoie de mici reparatii.In general, sunt produse care nu mai pot fi vandute de noi in magazinele(defecte mici, expozitii, etc) de afara, produse second folosite de echipele Anaconda, produse cu defecte mai mici sau mai mari, pe care Nitu le repara si le revinde.In general, el iti zice starea produsului in mare, dar multe defecte mici le sesizezi in timp.Per general sunt foarte multumit de produsele de la el, daca am avut 2-3 produse care nu le-am putut folosii, dar m-am inteles cu el.Singura problema, primeste rar marfa si foarte putina.Nu face rezervari cu mult timp inainte, trebuie sa te ti mult de el, sa il suni in primele zile cand primeste marfa.Spor la cumparaturi...