Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Rectificare.razvan_bv scrie:Salut!Ma gandesc la un upgrade la lansete si cred ca acestea corespund cu ceea ce imi doresc.Caut o lanseta destul de puternica pentru pescuitul la distanta dar care nu rapeste prea mult din placerea drilului . Am citit recenzia facuta de catre Vlad Pavlovici dar doresc si alte opinii de la cei care le-au pescuit.Multumesc.Numai bine!
Marius, ai avut ocazia sa vezi si modelul 50 CAL Intesnity de la Shimano? Poti spune ceva despre el? Eventual si diferente intre CAL si XS1 tot de 3.75lb?mariusangler scrie:Eu am 4 bucati, XS1 Intensity.Le-am luat inainte de recenzie pentru ca le-am vazut si mi-au placut imediat.Ca si constructie sunt super,arata bine arunca bine si sunt foarte placute in drill.Nu prea am vazut niste lansete asa reusite nici la case mari de producatori.
Cu toate ca au un test de curbura de 3,75 lbs, asta nu se simte deloc.Se incarca usor cu plumb de 4 oz fara nici o problema.Arunc cu ele si Aretotehnium 10000, 120 de metri fara efort.Rar vezi asa ceva la un producator de lansete.Ar trebui sa dea de gandit greilor care au dominat piata pana acum.Shimano vine tare din urma si va castiga anul viitor ,o bucata foarte mare din piata.CA si chestie nostima.Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana?
Multumesc!mariusangler scrie:Eu am 4 bucati, XS1 Intensity.Le-am luat inainte de recenzie pentru ca le-am vazut si mi-au placut imediat.Ca si constructie sunt super,arata bine arunca bine si sunt foarte placute in drill.Nu prea am vazut niste lansete asa reusite nici la case mari de producatori.
Cu toate ca au un test de curbura de 3,75 lbs, asta nu se simte deloc.Se incarca usor cu plumb de 4 oz fara nici o problema.Arunc cu ele si Aretotehnium 10000, 120 de metri fara efort.Rar vezi asa ceva la un producator de lansete.Ar trebui sa dea de gandit greilor care au dominat piata pana acum.Shimano vine tare din urma si va castiga anul viitor ,o bucata foarte mare din piata.CA si chestie nostima.Unde ati mai vazut o lanseta de 3,75 lbs groasa la mandrina cat degetul mic de la mana?
Genes, la care te referi? La XS1 sau la CAL?Genes Florin scrie:Sunt f bune, nu este de neglijat garantia de 3ani ...
Din pacate nu ,pentru ca nu era in stoc,insa din ce mi s-a spus nu este prea mare diferenta.Difera blancul ca si constructie,are alte tipuri de carbon in compozitie,insa nu are capabilitati mai deosebite ca lanseta.Acest model se adreseaza unui alt segment de clienti carora le place retro look.Ciuchi scrie:Marius, ai avut ocazia sa vezi si modelul 50 CAL Intesnity de la Shimano? Poti spune ceva despre el? Eventual si diferente intre CAL si XS1 tot de 3.75lb?mariusangler scrie:Eu am 4 bucati, XS1 Intensity.Le-am luat inainte de recenzie pentru ca le-am vazut si mi-au placut imediat.Ca si constructie sunt super,arata bine arunca bine si sunt foarte placute in drill.Nu prea am vazut niste lansete asa reusite nici la case mari de producatori.