este diferenta foarte mare intre cele 2 bete,si asta in primul rand in ceea ce priveste actiunea :e class semirapida,venom parabolica.
asa ca:daca vrei un bat care da mult ia-ti e class(eu am 3,in arad cu 3 se pescuieste si am dat 137 m cu plumb de 106 gr. si fir de 0,33,cu unu mai subtire merge mai mult si eu nu sunt un aruncator foarte bun,lanseul a fost peste cap,nu otg sau altceva)dca vrei unul pentru drill ia-ti tot e class

.
nu stiu cum este in drill venomul ca nu am dat cu ele,am comandat 3 la daniel tomi,dar a fugit in spania cu banii si nu le-am mai primit .acum urma ceva care era mai mult bip,bip,in gura m bip,bip.
la peste sub 5 kg nu este de e class,dar pentru distanta,daca dai in agatatura,pva,etc sunt foarte bune.sa nu mai zic de designul lui e class care sunt slefuite cu laser,se vede impletitura de carbon,si cand le ai in mana nu iti vine sa le mai lasi.
la fel cand e vorba de lansat precis e class este ca un e class pe langa o 1300 din 68
concluzia o tragi tu ca tu sti pt ce iti trebuie.
despre comparatia bionic-e class,mai bine nu zic nimic,si eu am 2 bionic modelul mai vechi fara mandrina de fier,bune sunt de 3,60 2,75,pentru pescuitul aproape beton,dar sa nu exageram

decat crapi mici si rari mai bine mari si desi.