nash venom 3.9 3.5 lbs vs free spirit E class 3.6 3,75 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dr.X
Puncte: 0

nash venom 3.9 3.5 lbs vs free spirit E class 3.6 3,75 lbs

Mesaj de Dr.X »

Acestea sunt betele dintre care pot alege momentan. Ce imi recomandati?
Imi surad free spiriturile dar mie frica, ca in drill ca vor fi niste pari. A pescuit cineva cu free spirit 3.6 3,75 lbs, cum sunt in drill? nici de nash venom nu stiu prea multe!!!

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

chiar sunt curios de raspuns ca vreau si io sami iau nash venom. haideti fratilor ajutati omu ce naiba

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Am vazut in standul Senzor de la ExpoAventuri , un bat Ultimate Bionic care la ochi si la pipait , mie unul ,mi-a placut foarte mult ! Rivaliza la capitolul design si pret cu Free Spirit E Class !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

dacian1381

Mesaj de dacian1381 »

este diferenta foarte mare intre cele 2 bete,si asta in primul rand in ceea ce priveste actiunea :e class semirapida,venom parabolica.
asa ca:daca vrei un bat care da mult ia-ti e class(eu am 3,in arad cu 3 se pescuieste si am dat 137 m cu plumb de 106 gr. si fir de 0,33,cu unu mai subtire merge mai mult si eu nu sunt un aruncator foarte bun,lanseul a fost peste cap,nu otg sau altceva)dca vrei unul pentru drill ia-ti tot e class :lol: :lol: .
nu stiu cum este in drill venomul ca nu am dat cu ele,am comandat 3 la daniel tomi,dar a fugit in spania cu banii si nu le-am mai primit .acum urma ceva care era mai mult bip,bip,in gura m bip,bip. :lol: :lol: :lol:
la peste sub 5 kg nu este de e class,dar pentru distanta,daca dai in agatatura,pva,etc sunt foarte bune.sa nu mai zic de designul lui e class care sunt slefuite cu laser,se vede impletitura de carbon,si cand le ai in mana nu iti vine sa le mai lasi.
la fel cand e vorba de lansat precis e class este ca un e class pe langa o 1300 din 68 :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
concluzia o tragi tu ca tu sti pt ce iti trebuie.
despre comparatia bionic-e class,mai bine nu zic nimic,si eu am 2 bionic modelul mai vechi fara mandrina de fier,bune sunt de 3,60 2,75,pentru pescuitul aproape beton,dar sa nu exageram :wink: :lol: :twisted:
decat crapi mici si rari mai bine mari si desi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca le-ai vedea pe cele noi poate ti-ai schimba parerea...cel putin Bionicurile nu se rup.... :wink:

Dar de Venture V2 3.90 m si 3.5 lb (inel plecare 50 mm) si 900 ron , ce parere aveti ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dacian1381

Mesaj de dacian1381 »

le-am vazut la expoaventuri pe amandoua venture si bionic nou,atunci m-am si hotarat sa-mi iau free spirit :wink: :lol:
in ceea ce priveste ruptul,nu am citit niciunde pe net de vreun free spirit,eu am lansat si cu plumb de 130 cu ele,si nu au gafait deloc,si pe la noi sunt cunoscut drept ghiolban,am rupt cateva pana acum :lol: ,de aceea mai am doar doua bionic,sau de bionic ziceai ca se rup? :lol: :wink:
singurele care ii fac concurenta la e class la banii aia sunt century ncs,restul incearca doar.
colegul tau vladeanu,mateianu,tot confund a incercat sa-mi vanda venture si zicea ca sunt pe blank free spirit (o zicea ca pe o lauda),desi nu cred,si atunci de ce sa nu iti iei direct free spirit?intrebam doar. :wink:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vladut Mateianu scrie:Daca le-ai vedea pe cele noi poate ti-ai schimba parerea...cel putin Bionicurile nu se rup.... :wink:

Dar de Venture V2 3.90 m si 3.5 lb (inel plecare 50 mm) si 900 ron , ce parere aveti ? :roll:
Cind vin lansetele V2? Sa le vedem si noi. :wink:

dacian1381

Mesaj de dacian1381 »

chit ca ma omoara a meacand ai drum la arad opreste-te si la sagu sa vezi si free spirit,e bine sa fi informat,daca dai bani frumosi poate ti le vand si-mi iau hi-s 200 :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”