Prologic vs Maver

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

Prologic vs Maver

Mesaj de ingerasdefoc »

dupa lupte seculare am ajuns sa decid intre doua lansete. http://www.carpexperience.ro/lansete/12 ... -35lb.html si
http://www.profishing.ro/lansete-si-ver ... -7168.html
as alege Maver..nu stiu..preturile sunt cam la fel dar de prologic am mai vazut pe forumuri ca ar fi cam moi..sunt in dilema si tre sa gandesc bine pt ca nu ma dau banii afara din casa.ma intereseaza sa fie puternica sa lanseze la distanta.astept pareri.va multumesc!

ingerasdefoc

Re: Prologic vs Maver

Mesaj de ingerasdefoc »

Nu stie nimeni nimic nici macar de lanseta Maver?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Daca vrei ceva puternic care sa lanseze la distanta mergi pe MTX14, modelele enumerate de tine sunt niste lansete bune(cel putin cele de la Prologic), dar nu pentru ce ai tu nevoie - distanta.
Pescar de rând

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Offff nu vreau sa mai aud de MTX-uri....am aruncat...sunt bune pt distanta dar se comporta k niste pari...nu vreau sa lansez pe luna..max 130 de m...maverul asta nu ar ajunge pana acolo?cu un fir subtire si o mulineta long cast?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ingerasdefoc scrie:Offff nu vreau sa mai aud de MTX-uri....am aruncat...sunt bune pt distanta dar se comporta k niste pari...nu vreau sa lansez pe luna..max 130 de m...maverul asta nu ar ajunge pana acolo?cu un fir subtire si o mulineta long cast?
Nu stiu, depinde foarte mult si de tehnica ta, pentru 130 de metri nu-s de colo sa stii.
Parerea mea este ca nu vei putea lansa 130 de metri cu niciuna din lansetele pe care le-ai enumerat.
Pescar de rând

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Aruncam aseara, in timp ce asteptam un coleg sa isi stranga bagajele, pe moara cu o lanseta oxygen slim carp, 3,6m 3,5lbs si o mulineta carponizer 7000 decat cu plumb de 90g, pana pe malul celalalt de pe standul 26. Echipamentul respectiv lanseta + mulineta costa 150 lei.
Conteaza foarte mult tehnica! Sigur ca si cu Maver poti sa dai la 130m dar nu inseamna ca daca iti iei Maver arunci automat la 130m.
Critic echilibrat

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Am inteles.vreau sa o combin cu o mulineta shimano navi 8000 xtb si un fir pt distanta de 0.25 mm

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ingerasdefoc scrie:Am inteles.vreau sa o combin cu o mulineta shimano navi 8000 xtb si un fir pt distanta de 0.25 mm
N-ai inteles, poti sa combini cu ce vrei tu, daca tehnica ta nu este una corecta nu vei arunca cei 130 de metri. Ce trebuie sa intelegi este ca ansamblul bat + mulineta nu arunca singur, indiferent de numele firmei. Este adevarat, ca si ansamblul cu care arunci are un cuvant de spus..
Pescar de rând

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

tehnica o am!nu pescuiesc de azi de ieri la crap.numai ca eu cele mai mari tambururi la mulinete le-am avut de 6000.cu tambur de 6000 si fir de 0.30 mm pe o lanseta no name in comparatie cu maver arunc lejer 90-100 de m.nu e problema de tehnica.vreau sa stiu dak pot sa trag de lanseta sau nu..k nu ma dau banii afara din casa sa o cumpar si sa lansez de 10 ori cu ea dupa care sa constat ca se inmoaie..ma gandesc ca totusi fiind o lanseta ceruta de pescari in timp nu cred ca o fi de proasta calitate...

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Salut
Daca o sa dai o cautare dupa Maver Genesis Extrem o sa gasesti mai multe informatii.
Una peste alta, ca si rezumat, Maver Genesis Extrem este o lanseta care lanseaza foarte bine si se comporta excelent in dril, pot spune ca rivalizeaza cu lansete din gama superioara de pret.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”