Prologic vs Maver

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Prologic vs Maver

Mesaj de osc1or »

Prin primavara eram tentat sa imi iau si eu Maver Genesis Extreme sau Fox Warior S, am si cerut pareri pe forumuri... au fost perioade cand optam pt Fox, apoi m-am sucit pe Maver... De ce nu am mai cumparat Maver? mi s-a parut ca sunt prea multe astfel de lansete la vanzare la mana a doua vandute dupa 1-2 sezoane. M-am gandit de ce as cumpara o lanseta pe care toata lumea o vinde dupa 1-2 sezoane? Pana la urma am renuntat si la Fox si mi-am cumparat barracuda competition. Sunt foarte incantat de ele avand in vedere suma totala investita. (aproximativ 60% din pretul pe care l-as fi platit pt Fox sau Maver)
Critic echilibrat

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

osc1or scrie:...De ce nu am mai cumparat Maver? mi s-a parut ca sunt prea multe astfel de lansete...M-am gandit de ce as cumpara o lanseta pe care toata lumea o vinde dupa 1-2 sezoane?
Motivul pentru care toti cunoscutii mei au vandut aceste lansete, dupa 1-2 sezoane, este acela ca s-au "cam inmuiat binisor", chiar si fara a fi folosite in regim competitional...

Despre modelul de Prologic C2 nu ma pot pronunta, pentru ca nu cunosc. Am avut insa Prologic Tournament Carp de 3.90/3.5lb, care a satisfacut pe deplin necesitatile activitatilor mele pescaresti (vis in drill) :)
Nume utilizator schimbat din radu1985

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

pfoaaaaiiii ma omorati nu alta :))) una alba una neagra:))))

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

ingerasdefoc scrie:pfoaaaaiiii ma omorati nu alta :))) una alba una neagra:))))
una alba una neagra = mtx 14 :))
Critic echilibrat

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

16 pare cel mai bun compromis
Marius Sârbu

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

offf deci nu am nimic cu nimeni dar nu vreau sa mai aud de mtx-urile astea...oi vedea eu ce fac.am inteles de la Vali Bonto ca FL-ul Strategist de 3.90 ar fi ff bun si costa si mai putin ca cele doua de mai sus.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

sa inteleg ca mtx 16 e un pic mai sensibila pe varf si poti sa simti si drill-ul?

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cam asa ceva. Vezi ca e un topic dedicat pe-aici.
Marius Sârbu

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ok.ms.am primit si parerea unor baieti care au maver genesis extreme-ul de 2 ani si cu plumb simplu au lansat 147 de m pe pamant.cu montura 130-140 de m cu plumb de 110.zic ei ca asa se incarca cel mai bine.cred ca o sa raman pe Maver.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ingerasdefoc scrie:ok.ms.am primit si parerea unor baieti care au maver genesis extreme-ul de 2 ani si cu plumb simplu au lansat 147 de m pe pamant.cu montura 130-140 de m cu plumb de 110.zic ei ca asa se incarca cel mai bine.cred ca o sa raman pe Maver.

Cand citesc cu cata lejeritate se vorbeste de distante de genul - cu niste bete mediocre ma ia capul, chiar asa toti pescarii care doresc distanta pescuiesc cu bete rigide de nebuni?
Stau si ma intreb, poate nu ma pricep sau nu am tehnica necesara.. sunt multi pe aici care arunca constant cu montura 130 de metri?
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”