shimano vengeance 3.90

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

shimano vengeance 3.90

Mesaj de ingerasdefoc »

Dak tot am optat pt mulinetele shimano navi 8000 xtb am zis sa cer o parere si despre lansetele shimano.cum am zis..vreau sa lansez la distanta.mulinetele ar fi ok.faza e ca din ce am vazut..lansetele shimano au inele de plecare de 40 mm.in schimb au o putere mare.plumbi de 160 de gr...e musai k o lansetasa aibe inele mari pt lanseuri la distanta sau lansetele shimano sunt f bune asa cum sunt ele facute?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: shimano vengeance 3.90

Mesaj de Claudiu Garlea »

Daca vrei distanta si vrei ceva bun, incearca un Beast Master sau o Daiwa Emblem.

Chestia cu inelele de 40mm sau 50mm, e o chestiune de marketing, intotdeana la un inel de 50mm se consuma mai mult material decat la ala de 40mm, iar la unu de 50mm poate sa-i puna un adaos mai mare deoarece lumea crede ca inelul de 50mm face treaba mai buna si nu poate nimeni sa "comenteze". Insa daca pescuiesti cu fire subtiri (ca deh, vrei sa arunci la distanta), poti folosi cu incredere o lanseta cu inel de plecare de 40mm.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Ms Claudiu.am mai auzit de treaba cu marketingul si am vrut sa ma conving.;)

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

La o lanseta cu inelul de plecare de 40 mm,conteaza foarte mult distanta dintre inel si mandrina.Cu Shimano Beast Master echipate cu mulinete Navi 8000 xtb,poti lansa daca te tine cureaua,la distante la care nici nu visezi acum! :wink:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ms Max!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

max-carpfishing scrie:La o lanseta cu inelul de plecare de 40 mm,conteaza foarte mult distanta dintre inel si mandrina.
Mai corect e: la orice lanseta, indiferent de inelul de plecare, conteaza foarte mult configurarea si asezarea inelelor pe blanc.
@ingerasdefoc
Sfatul meu e sa te gandesti foarte bine la ce vrei sa folosesti echipamentul pe care vrei sa-l cumperi. Dupa ce te lamuresti mergi si "pipiaie" cateva lansete, cumpara-le si aia e. In timp vei intelege, prin practica, ce-ti lipseste si vei cumpara in consecinta. Asa, cu tz intrebari pe forum nu faci decat sa te confuzezi si cand vei fi nemultumit o sa ne injuri pe noi in loc sa intelegi ca tu nu stii sigur ce vrei :lol:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Pai stiu ce vreau.vreau o lanseta care sa fie destul de puternica sa ma pot lasa pe ea pt aruncari de max 120 de m.am inteles k lansetele shimano chiar dak nu au inele mari sunt totusi puternice.si dak tot o sa am si mulineta de la ei am zis sa fie si lanseta la fel

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca esti din Bucuresti mergi la Dan Mitranescu la magazin , lasi banii pentru 1 lanseta sau 2 model diferit , mergi le incerci si dupa aceea vezi care ti s-ar potrivi . Eu cred ca MTX 16 este foarte potrivita la cea ce doresti , dar numai tu cu minuta ta poti sa iti dai seama de asta .

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

ingerasdefoc scrie:Pai stiu ce vreau.vreau o lanseta care sa fie destul de puternica sa ma pot lasa pe ea pt aruncari de max 120 de m.am inteles k lansetele shimano chiar dak nu au inele mari sunt totusi puternice.si dak tot o sa am si mulineta de la ei am zis sa fie si lanseta la fel
Din gama de lansete Shimano iti recomand modelul Beast Master 3.9m si 3.5lbs, lanseta puternica si placuta in dril.Inelul de plecare, de 40mm, este pozitionat departe de mandrina si nu te incomodeaza cu nimic in lanseu.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Sunt din botosani...si la vengeance inelul de plecare e pozitionat departe de mulineta.si la cum spun ei k rezista la plumbi de max 160 de gr...nu cred k o fi o lanseta moale

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”