cornel.s scrie:........intarata-i drace ca si mie-mi place.....
Mai oameni buni! Fata are doar doi obraji. P-amandoi vi i-a palmuit Fane si nu numai, iar acum, el cel putin sta si va admira polemicile ...., deloc constructive. In parerea mea de outsider totul e limpede si simplu. Pana la deadline mai sunt peste 24 de ore si traim in epoca internetului. Mesajul este clar. Se doreste infiintarea unei structuri care sa tina carpfishingul romanesc la adapost, macar impotriva "intemperiilor" ultimilor ani. Scopul ar trebui sa scuze mijloacele. AGVPS-ul nu poate face mai mult decat sa va invite la masa discutiilor. Care e aia? "impartitul CIPS-ului". Ca pe Florentin l-a lasat individul fara munca! Pe pasarari fara pene! Pe Carping fara acoperire! Pe altii nevorbiti

. Ganditi-va ca vor sa vada si ei putina initiativa si nu vanitate, orgolii sau smiorcaeli. Din ce stiu eu nu e prima data cand fac invitatia asta la discutii. Ce presupune in mintea mea?! Ca au deschidere, inca odata. De scenarita si vorbaraie toata lumea e satula. De scepticism deasemenea. In loc sa trantiti niste vorbe aici pe forum nu ar fi mai bine sa stati stramb si sa judecati drept? Negocierile au fost si vor ramane cele mai "solutii viabile", vorba unui pescar harsait.
Puneti mana pe taste si dati raspuns. Suntem in 17

.
e una din postarile tale care-i facuta nu doar de dragul de a posta, pentru singurul motiv ca are esenta.
dintotdeauna au existat doua tabere chiar daca unii au mai trecut dintr-una intr-alta.
consens a fost de doua ori, o data in 2004 cand s-a trecut la calificari adevarate pentru cm si a doua oara cand tot sub amenintarea aparitiei lui popescu s-a hotarat de comun acord infiintarea de cluburi sportive care sa formeze o federatie...din pacate numai primul consens a dat roade peste timp, al doilea a fost un mare fas din cauze nici acum elucidate complet.
de ce nu incercati si acum sa cadeti la o intelegere, vorba lui cornel serban, fara orgolii si smiorcaieli si sa luati fraiele competitiei nationale in mainile voastre ale pescarilor
faptul ca unii dintre pescarii de competitie cu state vechi incearca sa tina initiativa pe loc nu poate face decat rau pescuitului de compertitie, iar problema legalitatii lasati-o sa se joace popescu cu ea...luati initiativa, iar legalitatea va fii obtinuta de la sine, pentru ca nu faceti nimic ilegal.
tinta este cips care nu se supune legii romane si pentru care trebuie sa nu va fie frica de nimic
succes, mateianu, oana, orhei si toti cei care participati la aceasta initiativa...lasati-l pe hodorog sa zambeasca ironic si vedeti-va de treaba, fiindca ei au fost totdeauna niste oportunisti.