Ce ziceti de asta? :(

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Rusu Andrei
Puncte: 0

Re: Ce ziceti de asta? :(

Mesaj de Rusu Andrei »

Ce Doamne iarta-ma nu e de inteles ? Tu ai spus ca nu e vascularizata iar eu am venit cu o explicatie logica d.p.d.v.medical cum ca totusi o coada de peste sangereaza, adik am scris exact pe subiectul topicului nu?
Ma rog , am mai adus o completare cu faza cu concursurile (completare care se refera tot la plagi facute crapului) dar care probabil ca "nu merita" discutata asa ca nush de ce am mai deschis subiectul.Nu ma bagati in seama,vorbesc si eu singur,de plictiseala :mrgreen: Numa bine!

valibev

Mesaj de valibev »

Nu am inteles daca e ''in principiu'' sau e ''cu siguranta''. E cert ca sangele de pe saltea nu e de la coada.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

valibev scrie:Nu am inteles daca e ''in principiu'' sau e ''cu siguranta''. E cert ca sangele de pe saltea nu e de la coada.
Oasele sunt vascularizate "cu siguranta" ! (m-am exprimat intr-adevar si eu cam prost) Pe saltea nush de unde si ce ,oricum nu se poate demonstra lucrul asta.Sunt ferm convins ca orice pescar de crap a patit sa scoata un peste in saltea si dupa eliberare sa vada sange dar asta nu inseamna ca i-a dat in cap pestelui ci doar a sangerat la o rana facuta datorita carligului sau lovirii pestelui de anumite structuri in dril sau stie D-zeu de ce.Oricum,dezinfectarea zonei afectate si eliberarea cat mai rapida a pestelui maresc clar sansele acestuia de a-si reveni cat mai usor.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Rusu Andrei scrie: Oasele sunt vascularizate "cu siguranta" ! (m-am exprimat intr-adevar si eu cam prost) Pe saltea nush de unde si ce ,oricum nu se poate demonstra lucrul asta.Sunt ferm convins ca orice pescar de crap a patit sa scoata un peste in saltea si dupa eliberare sa vada sange dar asta nu inseamna ca i-a dat in cap pestelui ci doar a sangerat la o rana facuta datorita carligului sau lovirii pestelui de anumite structuri in dril sau stie D-zeu de ce.Oricum,dezinfectarea zonei afectate si eliberarea cat mai rapida a pestelui maresc clar sansele acestuia de a-si reveni cat mai usor.
Domnule, eu cred ca te invarti in jurul cozii..pana la urma sangele i-a curs sau nu din coada? :lol: :lol: :lol:
Pescar de rând

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

Dan Serban scrie:
Rusu Andrei scrie: Oasele sunt vascularizate "cu siguranta" ! (m-am exprimat intr-adevar si eu cam prost) Pe saltea nush de unde si ce ,oricum nu se poate demonstra lucrul asta.Sunt ferm convins ca orice pescar de crap a patit sa scoata un peste in saltea si dupa eliberare sa vada sange dar asta nu inseamna ca i-a dat in cap pestelui ci doar a sangerat la o rana facuta datorita carligului sau lovirii pestelui de anumite structuri in dril sau stie D-zeu de ce.Oricum,dezinfectarea zonei afectate si eliberarea cat mai rapida a pestelui maresc clar sansele acestuia de a-si reveni cat mai usor.
Domnule, eu cred ca te invarti in jurul cozii..pana la urma sangele i-a curs sau nu din coada? :lol: :lol: :lol:
Vad ca si tu te plictisesti cel putin la fel de tare ca mine.Totusi,eu cred ca e din buric sangele ala !!!! :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rusu Andrei scrie:
Dan Serban scrie:
Vad ca si tu te plictisesti cel putin la fel de tare ca mine.Totusi,eu cred ca e din buric sangele ala !!!! :lol: :lol: :lol:
Mai gandeste-te poate a fost agresat in zona cu hemoroizi.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

E calr vine iarna :lol: nu averi dreptate nici unul, cred ca era la ciclu...acuma pe bune normal cum zice Andrei coada si toate inatatiarele au vascularizatie chiar daca nu asa bogata ca alte zone vitale ale pestelui, cel mai probabil e din gura sau branhii :mrgreen:

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

silviu_ms scrie:E calr vine iarna :lol: nu averi dreptate nici unul, cred ca era la ciclu...acuma pe bune normal cum zice Andrei coada si toate inatatiarele au vascularizatie chiar daca nu asa bogata ca alte zone vitale ale pestelui, cel mai probabil e din gura sau branhii :mrgreen:
Pai dak la ultima partida pe anu asta mi-am rupt toate firele si a fost de rahat acum ma manca si pe mine sa intru in discutii savante despre ciclul crapilor :lol: :lol: :lol: Te salut Silviule!

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

Încă mai ai timp de o delta...te mai gandesti poate vi :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”