Imi cer scuze ca anunt abia acum, toporul s-a vandut,
totusi daca mai doreste cineva , intr-o saptamana plec in Austria si pot aduce pentru cei interesati, la comanda
anul trecut la expo aventuri bucuresti , acelasi topor a fost in lichidare de stoc la 120 lei , eu am achizitionat pe frasu mai mic cu 100 lei . pot spune ca este un topor de calitate bine lucrat.
serios ? 120 zici ?
eu pur si simplu..nu cred.
Chiar si pe siteul oficial in FINLANDA la poarta fabricii sunt mai scumpe .
Altfel nu ar fi pe piata de la 400 ron in sus, iar astea pe care le am au aparut toamna asta,in Germania, la noi inca nu, si sunt SPECIAL EDITION LIMITED, adica Clar nu aveau cum sa fie anul trecut, si oricare model ar fi fost, daca erau FISKARS si nu vreo alta imitatie chinezeasca, nici cel mai mic cu coada de 25 cm nu este 120 lei
Topor profesional pentru despicat, extrem de util, lama ascutita extrem de fin, glisezi pe o revista fara sa apesi si vreo 4 file sunt direct taiate de parca le-ai taiat cu foarfeca.
Lama este acoperita cu multiple straturi de material ce micsoreaza considerabil forta de frecare astfel ca lama aluneca in fibra cu usurinta
Toporul este foarte usor de manuit, iar otelul folosit nu rugineste si rezista la intemperii ca si coada indestructibila turnata direct pe lama