m-am hotarat la Century ,dar la care?Vreau un bat care sa ma ajute si la lanseu(neavand o tehnica foarte buna) dar sa se comporte bine si in drill.
Am 1.78 si 94 kg.doresc un sfat de la cei care au pescuit cu century:NCS,FS sau SP?
multumesc pt raspunsuri ,dar as dori cateva explicatii in ce priveste FS si NCS(ce actiune au,cum lucreaza in drill ).Vreau mai multe informatii pt ca e o investitie destul de mare pt mine si as vrea sa aleg ce trebuie
Banuiesc ca nici un distribuitor de lansete nu vine cu tine pe o balta sa le probezi,iar prieteni care au asa ceva nu am.
Si totusi care ar fi similarele lor de la Harrison?
Salut,
Nu ti-as recomamda SP-ul, decat daca ai o tehnica avansata si ceva forta in brate.
Focal Sistem este o laseta conceputa de Century pt pescuit cu arcuri naditoare. Este o lanseta puternica si actiune medie. Cotorul este in principal rigid, lanseta lucreaza de la mijloc spre varf.
NCS-ul este o bijuterie, mult mai usoara, are o actiune medie spre semi-rapida, are o revenire a varfului exceptionala din lanseu. Ti-o recomand!
Ca si concurent pentru NCS, in opinia mea gasesti Harrison Torrix si Free Spirit Hi-S (sa nu faci confuzia cu Hi-S200) - exceptionale si acestea.
Cred ca acestea sunt lansetele care au cel mai bun raport aruncare la distanta - placerea drilului.
Mergi la magazine, uite-te atent la ele, vazi care ti se potriveste, aduna informatii despre ele, etc.
Bafta.
va multumesc mult pentru sfaturi.Am restrans aria de cautare pt lansete la century ncs si harrison torrix(variantele 3,5lbs 3.90m,inel 40 mm).Ca si pret e un pic de diferenta caci ncs e 11,9 mil(la Big Fish) si cu ceva discount cred ca ajunge in 11mil,iar torrix e 13,5 mil(la Senzor si aici nu stiu inca ce discount pot obtine la 4 bete).Dar sunt curios si de diferentele intre ele(in afara de pret).Sper ca beneficiind de sfaturile voastre voi reusi sa ma hotarasc pana saptamana viitoare cand am de gand sa le achizitionez.
Va mutumesc anticipat.
si inca ceva : e vreun magazin care ofera si garantie la ele?