uite acum l-am pus pe un cantar si am dus peste 4 kg fara sa-l rup
este marcat perfect real

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ei nu intelegi. Intelegi, cum nu?Dan Mitranescu scrie:Nu inteleg ...Albert scrie:Ba pare-se ca aiDan Mitranescu scrie:Am platit minciuni consacrate de-a lungul timpului incat acum nu am nicio jena sa le dau peste nasSpune cu subiect si predicat ce-ai patit....aaa..platit.
Nu este bine ce facem .danr scrie:salut,
problema marcajelor apare mai mult sau mai putin la firele europene, sau pentru piata din europa
adica unele se apropie, altele sunt departe
insa marcajele pe firele americane sunt reale, sau extrem de apropiate
am in mana un stren pentru State, de la noi din magazin, care este un fir foarte bun
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 30251.html
este marcat pe el 8 lbs sau 3.6 kg, la 0,28 mm diametru
este un marcaj foarte real, nu vreau sa-ti ia miki banii dar pierzi pariul ca nu tine nici 30 % din ce scrie pe el
toate firele pentru europa la 0,28 dau 6 kg, 8 kg sau chiar si 10 kg
insa exista si exceptii, la asta s-a referit
Comertul asta pe care il fac si etica aferenta nu ma lasa sa spun multe. Clocotesc toate in mine si mai rasuflu si eu cateodata cand mai imi ridica cineva capacul .Albert scrie: Ei nu intelegi. Intelegi, cum nu?Spune care-s firele alea de care zici ca-s de cacao
Cu nume si prenume, subiect si predicat. Sa nu mai fie si discutia asta una de genul: "stiu io da' nu zic la nime"
se vede ca nu ai folosit baracuda. eu am zis ca am fost multumit de acest fir, este destul de ieftin si are un raport calitate/pret destul de bun...cel putin pt mine. nu am sa-mi iau niciodata shimano tehnium, nu pt ca nu mi-as permite, dar as fi nebun sa dau o groaza de bani pt un fir pe care il pot pierde intr-o secunda la o ruptura. prefer fire bune si ieftine. tu esti liber sa folosesti ce doresti si sa-ti expui opiniile constructive aici...nu sa critici. fir intinsmarian_popescu scrie:@florinalin
daca tu imi gasesti un fir de la baracuda sa aiba diametrul inscris pe ambalaj si sa tina macar jumtate din cat scrie chinezu, eu mananc 100 de metri si ma postez pe youtube
daca vrei sa te lamuresti ce inseamna rezistenta, incearca un ultima power steel sau shimano tehnium (si or mai fi si altele, dar nu de la baracuda)
Sunt numai mici diferente de rezistenta . Mai exact la acelasi diametru cel transparent este mai rezistent la rupere .Winston scrie:Dane intre MAXXX COMPETITION si Maxxx Distance ce diferente majore exista?
Se merita sa fac compromis intre colorat si incolor?
Merci frumos